No SSO cookie

Webber: A venit si ziua mea

voteaza
(0/ 0)
Webber: A venit si ziua mea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber s-a declarat incantat de evolutia sa din calificarile de la Barcelona, australianul reusind pentru prima data in acest sezon sa-i fure un pole-position coechipierului sau de la Red Bull, germanul Sebastian Vettel.

 
 

Australianul Mark Webber a fost totul un zambet la finele calificarilor de sambata de la Barcelona, calificari in care acesta a reusit sa puna capat unei dominatii extraordinare a lui Sebastian Vettel. Astfel, este prima cursa din acest sezon in care campionul mondial en-titre nu va pleca primul de pe grila de start.

Webber a caracterizat calificarile catalane drept ''perfecte'' si s-a declarat fericit si de faptul ca Vettel a obtinut al doilea timp, dar mai ales de distanta de timp inregistrata intre cei doi piloti Red Bull si restul plutonului.

'' Cred ca era destul de clar dupa antrenamente ca diferenta dintre noi si celelalte echipe este destul de mare, asa ca era de asteptat ca lupta pentru pole sa fie intre mine si Seb. '' a declarat australianul, cel care a mai spus: '' A fost o lupta frumoasa intre noi, oricare dintre noi ar fi putut sa castige, dar una peste alta a fost ziua mea si cred ca merit sa fiu acolo unde sunt. ''

Veteranul australian a dezvaluit si ca mare parte din reusita sa de sambata se datoreaza concentrarii de care a dat dovada, Webber nefiind interesat in niciun moment de timpii celorlalti piloti, ci numai si numai de propria sa evolutie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2186 :: 19.26MB