No SSO cookie

Alonso se impune in a doua sesiune de antrenamente din Canada

voteaza
(0/ 0)
Alonso se impune in a doua sesiune de antrenamente din Canada
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso s-a impus in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Canada, spaniolul fiind mai rapid decat Sebastian Vettel si Felipe Massa, in conditiile in care incidentele nu au lipsit de pe circuit nici de data aceasta.

 
 

Fernando Alonso, pilotul de Formula 1 al echipei Ferrari, a fost cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente din Canada, desfasurata vineri seara la Montreal. Spaniolul a fost urmat in ierarhia sesiunii de germanul Sebastian Vettel si de brazilianul Felipe Massa.

Dupa o prima sesiune de antrenamente in care Sebastian Vettel a tinut capul de afis cu un accident spectaculos, incidentele nu au lipsit nici in cea de-a doua sesiune, de data aceasta fiind randul lui Kamui Kobayashi si al lui Jerome D'Ambrosio sa-si avarieze destul de grav monoposturile. Atat japonezul, cat si belgianul au scapat insa nevatamati dupa cele doua incidente petrecute cam in acelasi loc pe circuit si vor lua cu siguranta startul in calificarile de sambata.

In ceea ce priveste varful ierarhiei, pilotii Ferrari au avut din nou o evolutie buna, Alonso reusind chiar un timp mai bun decat cel al lui Vettel cu peste trei zecimi de secunda. Pe patru si pe cinci s-au clasat cei doi piloti McLaren, Lewis Hamilton si Jenson Button, in timp ce Paul di Resta a fost surpriza placuta a sesiunii, cu al saselea timp, chiar inaintea australianului Mark Webber.

Nico Rosberg si Michael Schumacher, cei doi piloti Mercedes care impresionasera in primele antrenamente de vineri, au fost mult mai discreti de data aceasta, parand a se concentra mai mult pe rodajul pneurilor decat pe realizarea unor timpi foarte competitivi.

Sa remarcam si prezenta pe circuit a spaniolului Pedro de la Rosa, cel care il inlocuieste in acest weekend pe Sergio Perez la Sauber. Veteranul iberic s-a clasat doar al 18-lea, dar va mai avea la dispozitie o sesiune de antrenamente pentru a incerca o evolutie onorabila la revenirea in Formula 1.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0992 :: 22.11MB