No SSO cookie

Red Bull, cei mai rapizi in primele antrenamente din China

voteaza
(0/ 0)
Red Bull, cei mai rapizi in primele antrenamente din China
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masinile Red Bull au dominat prima sesiune de antrenamente libere din China, Sebastian Vettel si Mark Webber obtinand in aceasta ordine cei mai buni doi timpi.

 
 
Primele antrenamente libere din China, desfasurate vineri dimineata, nu au schimbat nimic in ierarhia Formula 1, demonstrand inca o data superioritatea absoluta a masinilor Red Bull.

Astfel, germanul Sebastian Vettel a stabilit cel mai rapid timp al acestei sesiuni de antrenamente, fiind urmat de coechipierul sau, australianul Mark Webber. Si pe cat de mare a fost distanta dintre cei doi piloti Red Bull Racing( peste sase zecimi de secunda), pe atat de mare a fost distanta dintre cei doi si restul plutonului( o secunda si jumatate intre Webber si ocupantul locului trei).


Pe pozitia a treia s-a clasat asadar Lewis Hamilton, acesta fiind urmat de coechipierul sau de la McLaren Mercedes, Jenson Button. Top tenul a fost completat de Nick Heidfeld, Felipe Massa, Sergio Perez, Pastor Maldonado, Vitaly Petrov si Sebastien Buemi.

Spaniolul Fernando Alonso s-a clasat doar al 12-lea, in timp ce Michael Schumacher a fost al 18-lea, dar cei doi, precum si alti piloti nu au parut deloc concentrati pe realizarea unor timpi foarte rapizi. Masinile Hispania s-au miscat mai bine decat pana acum, atat Vitantonio Liuzzi, cat si Narain Karthikeyan reusind timpi in intervalul de 107% fata de primul loc.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1192 :: 22.18MB