No SSO cookie

Webber, nemultumit de oficialii Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Webber, nemultumit de oficialii Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a fost extrem de nemultumit la finele Marelui Premiu de Formula 1 de la Silverstone de hotararea oficialilor Red Bull de a-i impune acestuia sa nu-l depaseasca pe Sebastian Vettel.

 
 

Pilotul australian Mark Webber nu a fost deloc satisfacut la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. Nemultumirea pilotului Red Bull nu a venit neaparat din cauza locului trei ocupat in final, ci din cauza deciziei oficialilor echipei de a-i impune acestuia sa nu incerce o depasire in fata lui Sebastian Vettel.

Webber a reusit cel mai bun timp al calificarilor de sambata de la Silverstone si a plecat din pole-position in cursa britanica. Cu toate acestea, australianul a fost depasit imediat dupa start de Sebastian Vettel si s-a mentinut in spatele germanului tot restul cursei. In ultimele tururi insa, Webber se apropiase foarte mult de campionul mondial en-titre, parand chiar capabil sa-l depaseasca pe acesta in ultimul tur.

Ordinele de echipa au intervenit si australianului i s-a transmis scurt de la boxe '' sa-si mentina pozitia''. '' Nu imi place aceasta situatie absolut deloc. '' a declarat extrem de categoric Mark Webber. Mai mult decat atat, Webber a dezvaluit ca nu a ascultat ordinul oficialilor Red Bull si ca, daca ar fi avut oportunitate sa-l atace pe Vettel, ar fi facut-o fara nicio ezitare.

'' Daca Fernando ar fi abandonat in ultimul tur, ne-am fi luptat pentru victoria in cursa. Seb dadea tot ce avea mai bun, eu la fel, asa ca nu era nevoie de acel mesaj. Nu-mi doresc sa intru in coliziuni cu nimeni, imi doresc doar sa fiu lasat sa-mi apar sansele pana la capat. '' a mai spus Mark Webber.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0843 :: 22.11MB