No SSO cookie

Porsche România va vinde companiei ROMATSA autovehicule în valoare de 1,4 milioane dolari

voteaza
(0/ 0)
Porsche România va vinde companiei ROMATSA autovehicule în valoare de 1,4 milioane dolari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian RA - ROMATSA va achizitiona prin intermediul Porsche Leasing Romania un număr de 35 de autovehicule Volkswagen, valoarea contractului depăşind 1,37 milioane dolari, a declarat agentiei MEDIAFAX Radu Mircea Kramer, director general adjunct ROMATSA.

 
 
[poza1s]Porsche Leasing Romania a câstigat o licitaţie organizata de ROMATSA la Bursa Romana de Mărfuri, regia obţinând o economie de 304.735 de dolari la preţul propus pentru achiziţie. Potrivit lui Kramer, au fost cumpărate 25 de microbuze şi zece autoturisme, dintre care şapte de oraş, necesare pentru transportul de persoane şi marfă. Autovehiculele vor înlocui actualul parc auto al regiei. Contractul de leasing va avea o durată de trei ani, valoarea avansului fiind de aproximativ 22%. Porsche Leasing România a finanţat, în 2003, achizitionarea în sistem de leasing a unui număr de 7.407 autoturisme, valoarea contractelor ridicindu-se la 90 milioane euro, în timp ce valoarea totala a maşinilor a fost de 120 milioane de euro, au precizat reprezentanţii companiei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1466 :: 17.76MB