No SSO cookie

Mitsubishi Lancer Evolution a fost denumit "Automobile Of The Year 2004"

voteaza
(0/ 0)
Mitsubishi Lancer Evolution a fost denumit "Automobile Of The Year 2004"
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Revista americană Automobil Magazine a premiat în acest an Mitsubishi Lancer Evolution, modelul fiind denumit "Automobile Of The Year 2004". Publicaţia a apreciat în egală măsură performanţele acestui model, care este o maşină de curse adaptată pentru şosea, precum şi faptul că maşina poate fi un automobil de fiecare zi, confortabil şi "cuminte".

 
 
[poza1s]Lancer Evolution este un veritabil campion de curse, performanţele sale având o singură explicaţie: acest model pentru asta a fost construit. Modelul se distinge dintre celelalte maşini obişnuite prin dinamica sporită şi puterea motorului de 2 litri în 4 cilindri, supraalimentat Turbo, gată să arunce la bătaie 271 CP şi un cuplu motor care, împreună cu sistemul AWD - de tracţiune integrală, poate lăsa mască orice SUV. În afară de acestea, poate mai trebuie menţionat că maşina dispune de frâne pe disc Brembo, ABS Sport, roţi de 17 inci cu anvelope ultraperformante Yokohama, iar în interior luxul se îmbină în cel mai plăcut mod cu sportivitatea: scaune Recaro, volan îmbrăcat în piele MOMO, aer condiţionat digital şi sistem audio cu CD de 140 de watt-i. Editorul Automobile Magazine spunea despre Lancer Evolution că este pentru prima oară când cineva poate avea acces cu o sumă de 30.000 de dolari la cel mai înalt nivel al performanţei, cu posibilitatea certă de a conduce un sedan normal şi o supermaşină în acelaşi timp.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1792 :: 17.76MB