No SSO cookie

Renault tinteste podiumul constructorilor in 2011

voteaza
(0/ 0)
Renault tinteste podiumul constructorilor in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seful Renault F1, Eric Boullier, a fixat obiectivele echipei pentru sezonul viitor. Astfel, dupa o clasare pe cinci la constructori anul acesta, Renault isi va propune o clasare finala pe podium la echipe, plus cat mai multe podiumuri de cursa si chiar victorii de etapa.

 
 
Eric Boullier, managerul echipei de Formula 1 Renault, a declarat ca, dupa rezultatele din 2010, echipa sa trebuie sa-si propuna si isi va propune obiective marete. Astfel, desi titlul la constructori este inca departe, francezul a spus ca vede locul patru, sau chiar podiumul, la indemana.

Dupa un sezon 2009 catastrofal, echipa franceza a suferit numeroase modificari la inceputul anului 2010, atat la nivelul conducerii, cat si al pilotilor. Schimbarile au fost de bun augur, Renault aducandu-si ambii piloti in mod constant in zona punctelor si chiar luptandu-se la podium in cateva ocazii. In ierarhia finala a constructorilor, Renault a reusit sa se claseze pe 5, cu un total de 163 de puncte.

Dupa progresele inregistrate in 2010, Eric Boullier vede ca o consecinta logica propunerea unor progrese si in 2011. Astfel, francezul spera ca masinile Renault sa prinda clasari pe podium constante, ceea ce ar putea duce chiar la una-doua victorii de etapa si in final, o clasare pe locul patru sau chiar pe podiumul clasamentului constructorilor.

In privinta schimbarilor impuse de FIA echipelor de Formula 1, Boullier s-a declarat optimist ca acestea nu vor incurca echipa sa. Astfel, cel putin in privinta noilor pneuri, echipa franceza are un colectiv de ingineri extrem de priceputi care lucreaza la noile setari.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1491 :: 22.17MB