No SSO cookie

Petrov este aproape sa semneze un nou contract cu Renault

voteaza
(0/ 0)
Petrov este aproape sa semneze un nou contract cu Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov este aproape sa semneze o prelungire a contractului cu Renault pe inca doi ani, rusul bucurandu-se atat de sprijin financiar, cat si de sprijin al echipei care ii apreciaza evolutiile din sezonul de debut.

 
 
Pilotul rus Vitaly Petrov este extrem de aproape de a semna un nou contract alaturi de echipa de Formula 1 Renault, echipa pentru care a concurat in sezonul 2010.

Petrov a avut un sezon de debut in Marele Circ cu suisuri si coborasuri, avand atat evolutii remarcabile, cat si curse cel mult mediocre. Totusi, rusul a reusit sa salveze impresia generala pe final, cand a reusit in Abu Dhabi o cursa excelenta, incheiata pe locul sase, inaintea pilotului Ferrari, Fernando Alonso.

Petrov, care se bucura si de un sprijin financiar destul de consistent, pare in aceste momente aproape sigur de prezenta in 2011 alaturi de Renault, problema contractului parand una rezolvabila in viitoarele saptamani.

Managerul lui Vitaly Petrov, Oksana Kosachenko, a lasat de inteles ca incearca sa-i asigure clientului sau o prelungire de contract pe inca doi ani si a declarat si ca exista un plan de rezerva in cazul din ce in ce mai improbabil in care pilotul rus nu ar ajunge la o intelegere cu teamul francez.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0701 :: 17.78MB