No SSO cookie
Cursele de Formula 1 vor fi in 2011 live pe masini.ro
Formula 1

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, care va avea loc duminica, de la ora 9 dimineata, va fi transmis in direct de siteul masini.ro, urmand ca toate cursele acestui sezon sa poata fi urmarite pe siteul nostru in format live text.

Imagini (1) Data: 26 March 2011 Comentarii (2)

Alonso: Pneurile vor crea un nou stil de pilotaj
Formula 1

Fernando Alonso a declarat ca Formula 1 va arata mult diferit in sezonul 2011, noile pneuri urmand sa oblige atat echipele, cat si pilotii sa puna mai mult accent ca oricand pe strategie si pe numarul de opriri la boxe.

Imagini (1) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

Chandhok va fi pilot de rezerva al echipei Lotus
Formula 1

Karun Chandhok a semnat un contract cu echipa de Formula 1 Lotus, acolo unde va indeplini in 2011 rolul de pilot de rezerva.

Imagini (1) Data: 22 March 2011 Comentarii (0)

BAC MONO - curse legale pentru omul de rand
Noutati-auto

Faceti cunostinta cu BAC MONO, o masina ce si-a propus sa aduca performantele din lumea curselor auto la un nivel mult mai democratic.

Imagini (11) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

Lotus anunta pilotii de teste pentru sezonul 2011
Formula 1

Luis Razia, Davide Valsecchi si Ricardo Teixeira au fost prezentati oficial drept noii piloti de rezerva si de teste ai echipei de Formula 1 Lotus.

Imagini (1) Data: 12 March 2011 Comentarii (0)

Horner: Schimbarile de regulament avantajeaza pilotii destepti
Formula 1

Christian Horner crede ca cei mai inteligenti piloti din Formula 1 vor fi cei care se vor adapta cel mai usor modificarilor de regulament operate de FIA si ca acestia vor avea cel mai mare succes in sezonul care sta sa inceapa.

Imagini (1) Data: 4 March 2011 Comentarii (0)

Senna: Renault are nevoie de un pilot cu experienta
Formula 1

Bruno Senna nu s-a aratat deloc dezamagit la capatul zilei de duminica de teste, in ciuda faptului ca Renault il va semna aproape sigur pe Nick Heidfeld, si nu pe el, si spune ca este normal ca alegerea echipei sa se indrepte spre un pilot cu mai multa experienta.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

Grosjean este noul pilot de rezerva Renault
Formula 1

Romain Grosjean, in varsta de 24 de ani, revine la echipa de Formula 1 Renault, pentru care va indeplini rolul de pilot de rezerva si de teste pe parcursul sezonului 2011.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Whitmarsh: Avem cel mai bun duo de piloti
Formula 1

Martin Whitmarsh crede ca Lewis Hamilton si Jenson Button formeaza cea mai valoroasa echipa de piloti din Formula 1 si ca orice alta echipa si i-ar dori pe cei doi.

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

Fauzy este noul pilot de rezerva Renault
Formula 1

Fairuz Fauzy va fi pilotul de rezerva al echipei Lotus-Renault pe parcursul sezonului 2011, malaezianul venind dupa un an 2010 in care a indeplinit acelasi rol pentru Team Lotus.

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2087 :: 18.84MB