No SSO cookie
Hamilton acuza Toro Rosso de sprijin pentru Red Bull
Formula 1

Lewis Hamilton a dezvaluit dupa prima zi de antrenamente libere de la Monaco ca a fost incomodat pe durata Marelui Premiu al Spaniei de pilotii Toro Rosso, acestia dorind sa-i vina in ajutor germanului Sebastian Vettel.

Imagini (0) Data: 27 May 2011 Comentarii (0)

Alonso, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Monaco
Formula 1

Spaniolul Fernando Alonso a reusit cel mai bun timp al celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere de la Monaco, pilotul Ferrari fiind urmat de Lewis Hamilton si Nico Rosberg.

Imagini (0) Data: 27 May 2011 Comentarii (0)

Dacia Duster "No Limit", gata pentru cea mai prestigioasa cursa de coasta din lume
Noutati-auto

Dacia a decis să ia cu asalt cea mai celebră, cea mai dificilă şi cea mai cunoscută cursă de coastă din lume: Pikes Peak International Hill Climb, care se va desfăşura pe 26 iunie la Colorado în Statele Unite. Dacia va participa la această cursă cu Dacia Duster „No Limit”, un model unicat de 850 CP şi pilotat de Jean-Philippe Dayraut, triplu învingător la Trofeul Andros. Obiectivul e simplu şi ambiţios: lupta pentru victorie.

Imagini (7) Data: 26 May 2011 Comentarii (0)

Button, multumit in sfarsit de strategia McLaren
Formula 1

Britanicul Jenson Button s-a declarat pentru prima data in acest sezon satisfacut de strategia echipei sale, la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, in care pilotul McLaren a obtinut pozitia a treia pe podium.

Imagini (0) Data: 23 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton, surprins de viteza McLaren
Formula 1

Britanicul Lewis Hamilton a declarat la finele cursei de Formula 1 de la Barcelona ca a ramas surprins de randamentul extraordinar dat de masina sa in aceasta etapa.

Imagini (0) Data: 22 May 2011 Comentarii (0)

Vettel, cel mai rapid in ultimele antrenamente de la Barcelona
Formula 1

Germanul Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp inaintea calificarilor de la Barcelona intr-o sesiune de antrenamente libere plina de evenimente neplacute pentru piloti.

Imagini (0) Data: 21 May 2011 Comentarii (0)

Raritate de vanzare: Ferrari 599XX
Noutati-auto

Versiunile XX de la Ferrari sunt de regula adevarati “cai de povara” ai marcii italiene, un suport pe care sunt testate noile tehnologii ce isi vor mai tarziu aparitia pe modelele Calutului Cabrat, fie ele masini de strada sau monoposturi de curse.

Imagini (0) Data: 11 May 2011 Comentarii (0)

EXCLUSIV! Interviu Mihai Marinescu: Romania va avea un pilot in Formula 1
MotorSport Romania

Mihai Marinescu, cel mai talentat tanar pilot roman, vorbeste in exclusivitate pentru masini.ro despre sansele sale de a concura in Formula 1, despre obiectivele din acest sezon de Formula 2, dar si despre ajutorul autoritatilor romane in cariera sa.

Imagini (0) Data: 11 May 2011 Comentarii (0)

Alonso: In fine ne putem bucura de Formula 1
Formula 1

Spaniolul Fernando Alonso s-a declarat satisfacut de evolutia masinii sale Ferrari in Marele Premiu de Formula 1 al Turciei si a spus ca de acum inainte el si scuderia italiana se pot bucura din nou de emotiile curselor.

Imagini (0) Data: 8 May 2011 Comentarii (0)

Hamilton si Button, nemultumiti de rezultatul din Turcia
Formula 1

Cei doi piloti ai echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, britanicii Lewis Hamilton si Jenson Button, s-au declarat nesatisfacuti de cursa din Turcia, la finele careia niciunul dintre ei nu a reusit sa urce pe podium.

Imagini (0) Data: 8 May 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2006 :: 15.34MB