No SSO cookie

Cursele de Formula 1 vor fi in 2011 live pe masini.ro

voteaza
(0/ 0)
Cursele de Formula 1 vor fi in 2011 live pe masini.ro
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, care va avea loc duminica, de la ora 9 dimineata, va fi transmis in direct de siteul masini.ro, urmand ca toate cursele acestui sezon sa poata fi urmarite pe siteul nostru in format live text.

 
 
Incepand de duminica 27 martie, toate cursele de Formula 1 ale sezonului 2011 vor putea fi urmarite live, in format text pe siteul masini.ro. Spectacolul si tensiunea Marelui Circ vor fi mai aproape de dumneavoastra ca oricand, iar informatiile vor veni cu o intarziere extrem de redusa, permitandu-va sa urmariti tot ce misca pe circuit in timp real.

Australia va fi gazda primului mare premiu din acest sezon, iar masini.ro va va oferi updateuri de la tot ce se intampla pe circuitul din Melbourne, incepand cu ordinea dupa start, abandonuri, depasiri, opriri la boxe si nu numai.

Asadar, duminica, puneti-va ceasurile desteptatoare sa sune devreme, deschideti calculatoarele, accesati siteul masini.ro si urmariti transmisiunea live text a Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, incepand cu ora 9.00.

Nu uitati ca in aceasta noapte se dau ceasurile cu o ora inainte si fiti alaturi de spectacolul din Marele Circ!


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

@Rapid Racer live text inseamna ca informatiile despre evenimentele care se petrec pe circuit in timpul unei curse se actualizeaza in timp real in articol, prin text...

scris de Anonim

ce inseamna live text?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1309 :: 22.11MB