No SSO cookie
VIDEO: Liniute cu masini de peste 1000 CP in cadrul unui eveniment din Moscova
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti niste curse interesante, intre niste adevarati bolizi. Caii putere sunt cei ce dicteaza totul in cadrul acestor materiale video. Daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce e vorba, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 19 June 2012 Comentarii (0)

Priceperea Dunlop in cursa de 24 de ore de la Nurburgring
Noutati-auto

Dunlop a demonstrat încă o dată performanța anvelopelor sale în cea de-a 40-a ediție a cursei de 24 de ore de la Nürburgring, prin locurile obținute, prin marcarea celui mai rapid tur de pistă și prin ritmul de excepție impus de cele mai recente anvelope, în week-end-ul 19-20 mai.

Imagini (0) Data: 23 May 2012 Comentarii (0)

Robert Visoiu a reusit sa puncteze la debutul sau in GP3
MotorSport Romania

Tanarul pilot roman a reusit sa puncteze in celebra competitie GP3 inca de la debut. Se anunta un sezon interesant pentru roman si speram sa obtina cat mai multe rezultate.

Imagini (0) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

Ofertă specială MINI pentru tineri disponibilă exclusiv pe Facebook: MINI Summa Cum Laude
Noutati-auto

MINI cu o rată de 65 Euro fără TVA - MINI Summa Cum Laude este un nou concept inovativ de marketing iniţiat în Europa Centrală şi de Est, cu România ca proiect pilot.

Imagini (5) Data: 11 May 2012 Comentarii (0)

Nimeni nu sustine talentul adevarat
MotorSport Romania

Acest articol este dedicat lui Mihai Marinescu, pilotul nostru roman din Formula 2. Este un semnal de alarma pentru toate brandurile si companiile romanesti care ar putea sa il ajute si sa aiba parte de promovare in acelasi timp.

Imagini (0) Data: 6 May 2012 Comentarii (0)

Revenire de succes în DTM: Priaulx în puncte pentru BMW
Noutati-auto

Hockenheim, 29 aprilie 2012. BMW s-a întors în DTM - şi imediat a intrat în acţiune la turbulenta cursă de deschidere a sezonului 2012, ce a avut loc pe Hockenheimring (Germania). Andy Priaulx (Marea Britanie), pilot BMW Team RBM, a fost singurul dintre cei şase piloţi BMW care a parcurs cele 40 de tururi fără vreun incident notabil.

Imagini (0) Data: 4 May 2012 Comentarii (0)

Lewis Hamilton a comandat un Pagani Zonda de 760 CP
Noutati-auto

Celebrul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, tocmai si-a comandat un Pagani Zonda mai special. Acesta va avea doua caracteristici ce ii vor oferi unicitate. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 28 April 2012 Comentarii (2)

Analiza Marelui Premiu de la Bahrain: Vettel renaste ca un Phoenix
Formula 1

Etapa de la Bahrain a fost cu adevarat una a surprizelor de proportii. De aceasta data Vettel a reusit sa obtina locul intai. Asta dupa ce a fost practic inexistent in actualul sezon. O alta surpriza a fost Raikkonen care a reusit un spectaculos loc doi, in timp ce colegul sau, Grosjean, a reusit sa obtina locul 3. Va invitam sa cititi mai departe un rezumat al unei curse extrem de interesante.

Imagini (0) Data: 22 April 2012 Comentarii (0)

Hackerii de la Anonymous au dat jos site-ul oficial Formula1
Formula 1

Anonymous revine. De aceasta data hackerii s-au ocupat de site-ul oficial al celor de la Formula1. Acestia vor sa atraga atentia inaintea cursei de la Bahrain. Datorita situatiei politice precare din acea zona, hackerii tin ca aceasta cursa sa nu aiba loc. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 20 April 2012 Comentarii (0)

Jari Matti Latvala - De la Ford la Volkswagen?
WRC

Conform unor anumite zvonuri, se pare ca pilotul WRC, Jari Matti Latvala, a incheiat un contract cu cei de la Volkswagen pentru sezonul viitor. Astfel el ii va parasi pe cei de la Ford la finele anului, urmand sa se alature producatorului german. Pentru mai multe informatii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 9 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2216 :: 15.32MB