No SSO cookie

Chandhok va fi pilot de rezerva al echipei Lotus

voteaza
(0/ 0)
Chandhok va fi pilot de rezerva al echipei Lotus
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Karun Chandhok a semnat un contract cu echipa de Formula 1 Lotus, acolo unde va indeplini in 2011 rolul de pilot de rezerva.

 
 
Indianul Karun Chandhok a fost anuntat oficial drept pilot de rezerva al echipei de Formula 1 Team Lotus pentru sezonul 2011. Fostul pilot Hispania se alatura unei echipe numeroase de piloti, urmand a imparti atributiile de pilot de teste la Lotus cu Luis Razia, Davide Valsecchi si Ricardo Teixeira.

Pilotul de 27 de ani a debutat in Marele Circ in 2010 pentru Hispania, acolo unde a strans insa doar zece starturi si nu a reusit sa obtina niciun punct. In ceea ce priveste rolul sau concret la Lotus, se pare ca indianul va fi prima rezerva a titularilor Kovalainen si Trulli si ca va lua parte la mai multe sedinte de antrenamente libere de vineri.

'' Am avut discutii cu oficialii echipei de o buna bucata de vreme deja si sunt incantat ca pot anunta in sfarsit in mod oficial ca voi pilota pentru Team Lotus in 2011.'' a declarat Chandhok, cel care a mai spus si ca detaliile exacte ale colaborarii dintre el si echipa nu au fost inca solutionate, dar ca acestea vor fi hotarate in viitorul apropiat.

Si Tony Fernandes, managerul Lotus, s-a declarat extrem de multumit de contractul semnat cu pilotul indian, pe care l-a laudat atat pentru calitatile sale de pilot, cat si pentru posibilitatile sale de a aduce noi sponsori alaturi de teamul sau.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0900 :: 17.78MB