No SSO cookie

Horner: Schimbarile de regulament avantajeaza pilotii destepti

voteaza
(0/ 0)
Horner: Schimbarile de regulament avantajeaza pilotii destepti
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner crede ca cei mai inteligenti piloti din Formula 1 vor fi cei care se vor adapta cel mai usor modificarilor de regulament operate de FIA si ca acestia vor avea cel mai mare succes in sezonul care sta sa inceapa.

 
 
Christian Horner, managerul echipei de Formula 1 Red Bull,a declarat ca noile reglementari tehnice ale FIA vor testa inteligenta pilotilor din Marele Circ, pilotii mai destepti fiind favorizati de acestea.

Principalele modificari tehnice operate de Federatia Internationala de Automobilism pentru debutul noului sezon din F1 sunt revenirea sistemului KERS, dar si introducerea eleronului spate reglabil. Ambele sunt menite sa creasca numarul depasirilor, imbunatatind viteza pe anumite portiuni scurte de pe circuit.

Horner este de parere ca '' sunt mai multe lucruri pe care pilotii trebuie sa le controleze anul acesta si cu siguranta ca doar cei mai inteligenti se vor adapta mai usor si vor castiga''. De asemenea, oficialul austriac crede ca pilotii echipei sale s-au adaptat deja extraordinar de rapid, acestia fiind intotdeauna avizi sa invete lucruri noi care sa le imbunatateasca performantele pe circuit.


In ceea ce priveste viitorul lui Sebastian Vettel alaturi de echipa RBR, Horner a declarat ca germanul este deja de foarte multa vreme alaturi de acest team, care l-a ajutat sa creasca, sa se dezvolte si sa progreseze imens si ca are incredere ca tanarul campion mondial va alege sa continue alaturi de aceeasi echipa inca multi ani de acum incolo.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1871 :: 22.11MB