No SSO cookie

Lotus anunta pilotii de teste pentru sezonul 2011

voteaza
(0/ 0)
Lotus anunta pilotii de teste pentru sezonul 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Luis Razia, Davide Valsecchi si Ricardo Teixeira au fost prezentati oficial drept noii piloti de rezerva si de teste ai echipei de Formula 1 Lotus.

 
 
Echipa de Formula 1 Lotus a anuntat trioul pilotilor care vor indeplini rolurile de piloti de rezerva si de teste ai teamului in acest sezon. Cei trei sunt Davide Valsecchi, Luis Razia si Ricardo Teixeira.

Valsecchi si Razia vor participa in paralel si in competitia GP2, acolo unde piloteaza pentru echipa AirAsia, echipa detinuta de aceiasi oameni ca si Lotus. Cei doi au primit deja ocazia de a face cunostiinta cu noul monopost de Formula 1 al echipei, efectuand mai multe tururi de teste in aceasta saptamana la Barcelona.

Dintre cei doi, brazilianul Razia, in varsta de 22 de ani, a fost prezentat in mod oficial drept pilot al treilea al echipei, in timp ce italianul Valsecchi, de 24 de ani, va fi doar pilot de teste.

In ceea ce-l priveste pe Teixeira, portughezul de 26 de ani, fost concurent in Formula 1 in ultimul sezon, acesta va fi ''al doilea pilot de teste'', rolul sau fiind in 2011 mai mult de pregatire pentru viitor, in cadrul unui ''program de dezvoltare de lunga durata''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0779 :: 17.78MB