No SSO cookie
VIDEO: Iata noul promo Gymkhana Grid!
Noutati-auto

Ken Block a lansat un video de promovare care atrage atentia asupra noului sport, Gymkhana Grid. Block este recunoscut pentru stilul de condus extravagant, iar acum a creat un nou eveniment pentru cei mai talentati piloti din lume.

Imagini (1) Data: 1 December 2010 Comentarii (0)

Kovalainen, trimis la pat de doctori dupa accident
Formula 1

Doctorii i-au recomandat lui Heikki Kovalainen odihna la pat dupa accidentul suferit in timpul Cursei Campionilor, urmand sa-l supuna unor noi teste medicale in zilele urmatoare.

Imagini (1) Data: 1 December 2010 Comentarii (0)

Hamilton, incantat de testele virtuale cu noul monopost
Formula 1

Lewis Hamilton, pilotul echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, s-a declarat satisfacut de primele imbunatatiri aduse monopostului de anul acesta in vederea crearii unei masini competitive, in ciuda faptului ca britanicul a testat pana acum doar la simulator.

Imagini (1) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

Kovalainen a scapat nevatamat dintr-un accident in Cursa Campionilor
Formula 1

Heikki Kovalainen a fost victima unui accident la Dusseldorf, in timpul Cursei Campionilor, necesitand ingrijiri medicale si fiind fortat sa se retraga din competitie.

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

Vettel si-ar dori sa piloteze pentru Ferrari
Formula 1

Sebastian Vettel a declarat ca si-ar dori foarte tare sa piloteze in cariera pentru Ferrari sau pentru Mercedes, in ciuda faptului ca momentan este fericit la Red Bull, alaturi de care are planuri mari.

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (0)

Klien spera sa piloteze pentru Hispania in 2011
Formula 1

Christian Klien isi doreste sa piloteze pentru echipa Hispania in sezonul 2011, cu toate ca recunoaste ca ii va fi dificil sa concureze cu pilotii din afara Europei care vin cu sprijin material serios si cu sponsori de anvergura.

Imagini (1) Data: 26 November 2010 Comentarii (0)

Trulli a declarat ca pozitia lui la Lotus este sigura
Formula 1

Jarno Trulli, italianul care a pilotat in ultimul sezon pentru echipa Lotus, a declarat ca este gata sa inceapa pregatirile pentru sezonul 2011 alaturi de Lotus, spulberand astfel speculatiile conform carora urma sa fie inlocuit.

Imagini (1) Data: 25 November 2010 Comentarii (0)

Kobayashi, multumit de primul sezon in Formula 1
Formula 1

Kamui Kobayashi, pilotul japonez al echipei Sauber, s-a declarat multumit de primul sau sezon in Formula 1, declarand in acelasi timp ca atat el, cat si echipa trebuie sa-si propuna mai mult in sezonul 2011.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

De la Rosa nu vrea sa renunte la Formula 1
Formula 1

Pedro de la Rosa isi doreste sa evolueze in sezonul viitor din nou in Formula 1, chiar daca recunoaste ca ii va fi extrem de dificil sa gaseasca un loc de pilot fara un sprijin material serios.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

Ricciardo, nesigur de ce va face in 2011
Formula 1

Daniel Ricciardo, cel care a impresionat in testele tinerilor piloti de la Abu Dhabi, a declarat ca nu stie unde il va gasi sezonul viitor, dar ca se simte pregatit sa faca pasul catre Formula 1.

Imagini (1) Data: 22 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2630 :: 18.83MB