No SSO cookie

Nokian Tyres a lansat noile anvelope Seasonproof

voteaza
(0/ 0)
Nokian Tyres a lansat noile anvelope Seasonproof
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producătorul finalndez Nokian a prezentat de curând noile anvelope All-Season, denumite Seasonproof și Seasonproof SUV. Acestea sunt destinate în special șoferilor din Europa Centrală, acolo unde iernile nu sunt atât de dure astfel încât să necesite cele mai performante anvelope de iarnă.

 
 

Oficialii mărcii menționează că noua anvelopă oferă performanțe foarte bune pe drumurile acoperite cu zăpadă proaspată sau mâzgă, dar totodată este potrivită pentru siguranță și confort în orice călătorie pe timp de vară.

Noul design al benzii de rulare oferă performanțe optime pentru o utilizare sigură pe tot parcursul anului. Conceptul Season Sense utilizează multiple inovații care asigură o siguranță maximă pe drumurile ude și uscate, prelungind durata de viață și reducând rezistența la rulare.

nokian_seasonproof_front_upper_half_cut-out1

 

Modelul Nokian Seasonproof SUV este o anvelopă cu un schelet robust și cu o rezistență crescută, având tehnologia unică cu flancuri din aramid care asigură o rezistență mărită la frecare laterală și protejează anvelopa împotriva perforarilor și străpungerilor nedorite.

Seasonproof este o anvelopă premium concepută și pentru a fi utilizată pe mașini electrice, datorită unei rezistențe foarte mici la rulare, acest lucru fiind un avantaj și pentru motorizările termice, astfel economisind carburant și protejând mediul înconjurator.

nokian_seasonproof_24_

 

Conform sondajului recent realizat de Nokian Tyres, șoferii europeni apreciază în mod special siguranța în toate condițiile meteorologice întâlnite pe tot parcursul anului. Aderența și manevrabilitatea cu o bună rezistență la uzură și siguranță în timpul iernii au fost, de asemenea, printre cele mai relevante proprietăți.

Informațiile oficiale confirmă că noile anvelope au o rezistența la uzură cu peste 25% mai mare decât predecesorul său model. Acest lucru înseamnă că soferii care le vor folosi vor putea merge aproximativ un sezon suplimentar cu acestea, în funcție de stilul de conducere al fiecăruia.

nokian_seasonproof_16_

 

Toate dimensiunile ale anvelopei Seasonproof sunt marcate cu simbolul fulgului de zăpadă (3PMSF), care indică faptul că anvelopa a fost aprobată oficial pentru utilizare în timpul iernii. Gama de produse oferă dimensiuni pentru autoturisme, SUV-uri și CUV-uri cu o selecție de 64 de variante de la 14 la 19 inch, cu indici de viteză maximă de T (190 km/h), H (210 km/h), V (240 km/h ) și W (270 km/h). Oficialii mărcii au confirmat că 11 dimensiuni selectate vor fi disponibile în toamna anului 2020, iar restul vor fi lansate pe piață la începutul anului 2021.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2821 :: 17.79MB