No SSO cookie

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce dispune de mai multă putere (motor V12 fără supra-alimentare, cu 750 CP la 8.400 rpm), greutate diminuată ( 50 de kg mai puțin datorită soluțiilor de inginerie încorporând materiale ușoare, precum fibra de carbon), o nouă dimensiune a performanței și dinamicii de drum, manevrabilitate sporită printr-un echilibru aerodinamic optimizat și control ideal prin suspensie pushrod cu amortizoare MR și direcție dinamică.

 
 

Modelul accelerează de la 0 la 100 de km/h în 2,8 secunde, atingând o viteză maximă de peste 350 de km/h. Rezultatul: cel mai rapid și impulsiv Lamborghini de serie.

Inginerii Lamborghini au acordat o atenție sporită reducerii greutății și tehnologiilor inovatoare, dezvoltând cel mai rapid rapid și mai impulsiv model de serie Lamborghini prezentat până în prezent.

lamborghini_aventador_lp_750_4_sv_4

 

Greutatea noului Lamborghini a fost redusă cu 50 de kg prin tehnici de inginerie cu materiale ușoare, utilizând în special fibra de cabron. Puterea motorului V12 fără supra-alimentare a fost sporită la 750 CP, iar raportul putere-greutate este de 2,03 kg/CP.

Caroseria de tip monococ, din fibră de carbon cu cadre din aluminiu ușor este dezvoltată special pentru modelul Superveloce. În plus, alte elemente din fibră de cabron precum cadrele portierelor, măștile de protecție și sistemul de amortizare generează greutate redusă și un maxim de rigiditate. În plus, tot din fibră de carbon sunt produse și noua aripă spate și prizele de aer fixe.

lamborghini-aventador-lp-750-4-superveloce_interior3

 

Interiorul a fost complet reproiectat, pentru a reduce și mai mult greutatea modelului. Structura noilor scaune sportive și panourile portierelor sunt construite tot din carbon, iar design-ul interior include elemente ușoare.

Porsche Inter Auto, importatorul mărcii Lamborghini în România, afirmă că prețul modelului Lamborghini Aventador Superveloce în Europa este de 327.190 de euro fără TVA, iar mașina va fi disponibilă pe piață din această primăvară.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3157 :: 22.13MB