No SSO cookie

Anvelopele – cel mai important accesoriu pentru masina ta

voteaza
(0/ 0)
Anvelopele – cel mai important accesoriu pentru masina ta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Unul dintre cele mai importante accesorii ale unei masini sunt cauciucurile: acestea sunt singura legatura intre automobil si carosabil, calitatea si starea acestora fiind vitale atat pentru performantele masinii cat si pentru siguranta participantilor la trafic.

 
 

Unul dintre cele mai importante accesorii ale unei masini sunt cauciucurile: acestea sunt singura legatura intre automobil si carosabil, calitatea si starea acestora fiind vitale atat pentru performantele masinii cat si pentru siguranta participantilor la trafic.

Odata cu sosirea primaverii, recomandarea generala ar fi ca soferii sa faca trecerea de la anvelopele de iarna la anvelope vara. Astfel, se vor proteja anvelopele de iarna (acestea se uzeaza foarte repede pe timp de vara si sunt si scade calitatea condusului) si se vor putea obtine performante superioare in ceea ce priveste aderenta, franarea si confortul. O optiune de compromis, o reprezinta anvelopele all season, care ofera proprietati ridicate indiferent de sezon, insa nu se pot compara cu modelele dedicate anotimpului.

Pentru a putea proteja cat mai bine anvelopele si autoturismul, principalele recomandari sunt:Anvelopele echipate trebuie sa fie pentru sezonul in care sunt utilizate – mai exact, cauciucurile de vara sa fie utilizate pe timp de vara iar cele de iarna, iarna.Trebuie sa verificati periodic nivelul de uzura al anvelopelor (si sa le schimbati intre ele fata-spate, periodic) si sa urmariti ca acesta sa nu depaseasca limita legala de uzura, de 1,6mm. De asemenea,  majoritatea pneurilor au un marker de uzura intre caneluri pe care il puteti urmari. Trebuie, de asemenea, sa verificati anvelopele pentru a putea observa eventualele semne ale folosirii si ale interactiunii cu mediul unde sunt utilizate (microfisuri, eventuale galme, etc). Este recomandat atat din punct de vedere cat si legal sa aveti montate pe masina anvelopele cu dimensiune omologata de producator sau de catre cei de la RAR.

La noi in tara multi soferi inca tind sa neglijeze acest aspect extrem de important, din diverse motive (comoditate, buget redus, etc). Din fericire, in ultimii ani in Romania a inceput sa se dezvolte foarte puternic zona de comert online de anvelope, astfel devenind diposnibile foarte multe optiuni, atat in ceea ce priveste gama de calitate, de pret sau optiuni de livrare rapida.

Principalele avantaje ale achizitionarii de anvelope online si cum pot sa profiti de promotii la anvelope vara: Gama foarte variata de anvelope (dimensiuni, branduri, profiluri, etc). Timp economisit in ceea ce priveste gasirea anvelopelor potrivite. Anvelopele va sunt livrate la domiciliu (sau oriunde doriti dvs), fara a mai fi nevoie sa mergeti la un magazin sau un depozit real.Posibilitatea de a compara cu mai mare usurinta preturile (si celelalte avantaje) oferite de diferitii comercianti.

AnveloSHOP este lider pe piata online in comertul de anvelope si jante, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Anvelopele si jantele comercializate sunt exclusiv noi, cu garantie de producator de 2 ani. Livrarea acestora se face oriunde in tara, gratuit, in 24, maxim 48 de ore prin curierat rapid. La AnveloSHOP veti gasi o gama variata de anvelope pentru turisme, SUVuri si autoutilitare dar si camioane si utilaje agricole si industriale. Gama de jante este si ea foarte diversa, pentru toate gusturile si bugetele.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2050 :: 22.11MB