No SSO cookie
Mercedes-Benz este cea mai valoroasa marca auto
Noutati-auto

Mercedes-Benz este considerată cea mai valoroasă marcă de maşini, la nivel mondial, potrivit unui studiu realizat de Business Week şi Interbrand şi publicat în cea mai recentă ediţie a prestigioasei reviste economice.

Imagini (0) Data: 28 July 2003 Comentarii (0)

SUPERMASINI: Mercedes-Benz
Prezentari

Mercedes-Benz E 55 AMG Estate: Un break de mare performanţă

Imagini (0) Data: 23 July 2003 Comentarii (0)

Mercedes-Benz lanseaza modelele Viano si noua serie Vito
Noutati-auto

DaimlerChrysler a lansat, vineri, două dintre noile sale produse, Mercedes-Benz Viano, o nouă gamă de automobile în segmentul MPV (minivan), care înlocuieşte mai vechiul V-Class, precum şi noile variante de minivan Mercedes Vito F şi Vito Marco Polo models, informează un comunicat al companiei remis, luni, siteului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 12 May 2003 Comentarii (1)

Casa Auto Bucuresti ofera service rapid pentru posesorii de Mercedes
Noutati-auto

Societatea Casa Auto Bucureşti, partener autorizat DaimlerChrysler AG pentru distribuţia în România a mărcii Mercedes-Benz, a lansat ExpressService, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 21 April 2003 Comentarii (0)

Vânzarile Mercedes-Benz se mentin în primul trimestru al anului
Noutati-auto

Mercedes Car Group a vândut, în primul trimestru al acestui an, în ciuda situaţiei economice mondiale, un număr aproximativ egal de autovehicule, de 291.200 unităţi, cu numai 1.300 de maşini mai puţin faţă de perioada similară a anului trecut, informează media.mercedes.com.

Imagini (0) Data: 8 April 2003 Comentarii (0)

AutoRom, importator Mercedes-Benz în România, vrea sa vânda 645 de unitati din modelul Sprinter
Noutati-auto

Societatea AutoRom, distribuitor oficial pe piaţa românească al producătorului auto DaimlerChrysler pentru marca Mercedes-Benz, estimează vînzări de 645 de unităţi din varianta Sprinter II facelift, lansată de curînd pe piaţa internă, informează un comunicat al companiei remis, luni, site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 24 March 2003 Comentarii (0)

Mercedes-Benz C-Class a ajuns la modelul cu numarul un milion
Noutati-auto

Producţia modelelor Mercedes C-Class a atins un milion de exemplare, în ultimii trei ani, fiind un nou record al companiei la livrările de maşini de pasageri, informează un comunicat al companiei, remis, luni, site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 17 March 2003 Comentarii (0)

Mercedes va lansa patru noi modele la Salonul Auto de la Geneva
Noutati-auto

Mercedes-Benz a pregătit, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, lansarea a patru noi modele în premieră mondială, pe lângă aşteptatul model CLK-Class Cabriolet, fiind dezvăluite şi "Final Edition" SLK Roadster, modelul E 400 CDI, şi sportivul CL-Class AMG.

Imagini (0) Data: 28 February 2003 Comentarii (0)

Mercedes CLK este cea mai frumoasa masina a anului 2003
Noutati-auto

Cu ocazia celei de-a 18-a editii a Festivalului International al Automobilului de la Paris, modelul CLK al companiei Mercedes a fost desemnat drept "Cea mai frumoasa masina a anului 2003", informeaza autoactu.com.

Imagini (0) Data: 31 January 2003 Comentarii (0)

Vinzarile Mercedes au crescut spectaculos in Romania
Noutati-auto

Piata romaneasca a fost, anul trecut, deosebit de profitabila pentru compania DaimlerChrysler, vinzarile Mercedes-Benz inregistrate, de 2.502 unitati, fiind mai mult decit duble fata de anul 2001, se arata intr-un comunicat al societatii Autorom, reprezentant general al marcii in Romania.

Imagini (0) Data: 17 January 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1242 :: 18.93MB