No SSO cookie

Casa Auto Bucuresti ofera service rapid pentru posesorii de Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Casa Auto Bucuresti ofera service rapid pentru posesorii de Mercedes
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Societatea Casa Auto Bucureşti, partener autorizat DaimlerChrysler AG pentru distribuţia în România a mărcii Mercedes-Benz, a lansat ExpressService, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Începând din luna martie a acestui an, Casa Auto oferă un nou pachet de servicii, denumit ExpressService, constituit dintr-un set de operaţiuni al căror tip de execuţie este de maxim două ore, astfel încât clienţii să îşi poată pune la punct autovehiculul în cel mai scurt timp.
„Am ales pentru clienţii noştri mai multe operaţiuni legate de sistemul de frânare, eşapament, amortizoare, schimb de ulei, anvelope şi alte reparaţii care se pot realiza în intervale scurte de timp, astfel încât, după serviciile ExpressService, şoferul să poată circula cu maşina în condiţii sigure“, a spus Werner Brendel, şef service Casa Auto.
[poza2d]El a adăugat că pentru acest serviciu nu este nevoie de programare, că piesele de schimb utilizate sunt originale Mercedes-Benz şi calitatea serviciilor se ridică la standardele impuse ale producătorului. În plus, Casa Auto va oferi lunar pachete promoţionale, pentru anumite piese de schimb şi manoperă, care vor fi afişate la recepţia service-ului.
În luna martie, potrivit datelor furnizate de APIA, în România au fost 221 de noi posesori de vehicule Mercedes – Benz, astfel că, în primul trimestru al anului, numărul vehiculelor vândute de cunoscuta marcă germană se ridică la 594 de unităţi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1851 :: 17.76MB