No SSO cookie

Mercedes va lansa patru noi modele la Salonul Auto de la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Mercedes va lansa patru noi modele la Salonul Auto de la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz a pregătit, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, lansarea a patru noi modele în premieră mondială, pe lângă aşteptatul model CLK-Class Cabriolet, fiind dezvăluite şi "Final Edition" SLK Roadster, modelul E 400 CDI, şi sportivul CL-Class AMG.

 
 
Despre noul CLK-Class Cabriolet s-ar putea spune că deţine poziţia cea mai avansată în clasa din care face parte în materie de design, tehnologie sau plăcerea condusului, aceasta din urmă fiind asigurată de noua gamă de motoare, cu puteri cuprinse între 163 şi 367 CP. Între cele 5 variante de motorizare se remarcă noul motor V8 turbo diesel, care face ca acest model să fie singurul din clasa sa disponibil în această variantă de motorizare. Dotările standard ale CLK Cabriolet sunt avansate faţă de cele ale modelului precedent şi includ printre altele climatronic, radio, senzor de ploaie, telecomandă pentru plierea acoperişului, preţul crescând pe măsură, cu aproximativ 2.400 de euro. [poza1s] "Final Edition" SLK-Class se plasează în top-ul modelelor din această serie a Mercedes, întreaga tehnologie utilizată, gradul de echipare şi confort apropiindu-se de extrem. Modelul este prezentat în caroserie vario şi dispune de toate programele şi inovaţiile în materie de protecţie, stabilitate, control al tracţiunii şi al puterii motorului. De asemenea, ţinuta sport şi echiparea elegantă este sugestiv ajustată de combinaţiile de crom, aluminiu polisat şi piele roşie sau neagră. În ce priveşte modelul E 400 CD, superlativul se regăseşte datorită noului motor turbodiesel în 8 cilindri, cu o capacitate de 4 litri care dezvoltă 260 CP, fiind astfel cu 10 CP mai puternic decât oricare dintre motoarele de acelaşi fel care echipează celelalte serii Mercedes. [poza2d] Cu toate că E 400 CD poate atinge 100 de km/h în mai puţin de 7 secunde şi are viteza limitată la 250 km/h, acest model are un consum de combustibil scăzut, de numai 9,4 litri/100 km. Ultima dintre premierele Mercedes, CL 65 AMG, reprezintă un cumul de forţă şi sportivitate, maşina având nevoie de doar 4,5 secunde pentru a ajunge la 100 km/h. Motorul care o echipează un V12 twin-turbo dezvoltă 612 CP, care ar putea adăuga mult peste viteza maximă configurată electronic la 250 km/h. În materie de echipamente, Mercedes-AMG prezintă două noi sisteme mobile de media şi comunicare, cu ecrane TV, sistem DVD camere digitale pentru imagini şi telefonie. Pentru oamenii de afaceri, mai ales pentru cei care preferă clasa S de la Mecedes, compania a pregătit şi un chit special cu notebook electronic şi personal organizer.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1729 :: 22.09MB