No SSO cookie

Vinzarile Mercedes au crescut spectaculos in Romania

voteaza
(0/ 0)
Vinzarile Mercedes au crescut spectaculos in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Piata romaneasca a fost, anul trecut, deosebit de profitabila pentru compania DaimlerChrysler, vinzarile Mercedes-Benz inregistrate, de 2.502 unitati, fiind mai mult decit duble fata de anul 2001, se arata intr-un comunicat al societatii Autorom, reprezentant general al marcii in Romania.

 
 
Cea mai importanta crestere s-a realizat pe segmentul autoutilitarelor usoare, cifra vinzarilor fiind de 1.435 de unitati, de aproape 10 ori mai mare ca in 2001.
[poza1s]Modelul cel mai cautat a fost transporterul Sprinter, care a consemnat livrari de 973 de unitati, urmat de clasa mai mica, minivanul Vario, cu 438 de unitati.
In privinta autoturismelor, cresterea vinzarilor a fost cu 171 de unitati, pina la 753 de vehicule.
Cele mai cautate modele au fost cele din Clasa E, cu 211 unitati livrate, alaturi de autoturimele din Clasa C, cu 201 unitati. O cerere crescuta au avut-o si vehiculele de teren Mercedes M Class, cu 143 unitati, la care se adauga 59 de limuzine din Clasa S.
Pe segmentul camioanelor grele, unde totalul vinzarilor a fost de 314 unitati, cel mai bine cerut a fost modelul Actros, din clasa peste 12 tone. Atego, camionul de distributie de pina la 7,5 tone, a fost comercializat intr-un numar de 59 de unitati, in timp ce modelul de tonaj mediu, Axor, a fost vindut in 21 de exemplare.
[poza2d]Pentru acest an, obiectivele de vinzari fixate ale Mercedes-Benz pe piata romaneasca sint de 820 de unitati autoturisme, 640 de transportere si 400 de camioane.
In realizarea acestor rezultate isi vor aduce aportul noile modele pregatite a fi lansate in acest an. Intre noutati se gasesc modelele CLK Cabrio, Clasa E Combi, Clasa E 4Matic si Clasa SL.
[poza3s]Un sprijin puternic in atingerea obiectivelor de vinzari il va aduce reteaua de dealeri Mercedes, care include 18 concesionari, in principalele orase din tara. De asemenea, politica de extindere a companiei include si modernizarea serviciilor de service si post-vinzare.
Unul dintre avantajele service-ului este functionarea acestuia in sistem non-stop si includerea a zece ateliere mobile, pregatite sa intervina in cazul unei defectiuni.
In aceeasi categorie de servicii, Mercedes a mai pus la punct si un sistem service Express, pentru reparatii de scurta durata si un sistem de contractare service, cu plata in rate lunare fixe.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2387 :: 19.25MB