No SSO cookie

Mercedes-Benz este cea mai valoroasa marca auto

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz este cea mai valoroasa marca auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz este considerată cea mai valoroasă marcă de maşini, la nivel mondial, potrivit unui studiu realizat de Business Week şi Interbrand şi publicat în cea mai recentă ediţie a prestigioasei reviste economice.

 
 
[poza1s]În urma evaluărilor, Mercedes-Benz a fost clasată pe poziţia a 10-a, cu o valoare apreciată la 21.37 miliarde de dolari, într-un clasament în care primul loc este deţinut de compania Coca-Cola, cu 70,45 miliarde dolari, urmată de Microsoft (65,17 miliarde $), IBM (51,77 miliarde $), General Electric, Intel, Nokia, Disney, Mc Donald’s şi Marlboro. Mercedes este pentru a doua oară, consecutiv, declarată cea mai valoroasă marcă de automobile, însă cea mai importantă creştere pe marcă a valorii aparţine companiei japoneze Toyota, care, cu o majorare de 7% a evaluării sale, se situează pe poziţia a 11-a, imediat după Mercedes. [poza2s]În topul celor mai valoroase firme se mai regăsesc, dintre companiile auto, Honda, poziţionată a 18-a, urmată pe locul 19 de BMW, companie care a progresat cu 5% la capitolul aprecierii valorii pe care o are. Încă prezentă în top, compania Ford a pierdut aproape 16% din valoarea sa, apreciată de organizatorii topului. Între criteriile utilizate de realizatorii studiului sunt incuse atât performanţele financiare ale companiei, cât şi valoarea produselor sale, precum şi cerinţa ca firma analizată să fie mai scumpă de un miliard de dolari. [poza3s]Alte criterii prevăd o dezvoltare globală a companiei, astfel încât vănzările externe să fie mai mari cu 20% decât cele din ţara de origine. De asemenea, companiile trebuie să aibă publice datele financiare şi de vânzări, criteriu care a exclus din evaluare mai multe companii mari, precum Visa International, BBC şi Mars.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2383 :: 22.16MB