No SSO cookie

Mercedes-Benz C-Class a ajuns la modelul cu numarul un milion

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz C-Class a ajuns la modelul cu numarul un milion
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producţia modelelor Mercedes C-Class a atins un milion de exemplare, în ultimii trei ani, fiind un nou record al companiei la livrările de maşini de pasageri, informează un comunicat al companiei, remis, luni, site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Cifra reprezintă numai numărul modelelor C-Class din producţia curentă, precum şi al celor ieşite de pe liniile de asamblare, începând din mai 2000. Statistica include variantele sedan, stationwagon şi sport-coupe, vehiculul cu numărul un milion fiind un C 200 Kompressor, care a fost livrat vineri.
“Producerea modelului cu numărul un million din C-Class reprezintă o mare reuşită pentru Mercedes şi demonstrează succesul unei serii care a jucat un rol major în extinderea vânzărilor Mercedes-Benz”, a declarat cu ocazia celebrării livrării vehiculului aniversar, Jürgen Hubbert, membru al organismului de conducere al DaimlerChrysler AG.
[poza2s]De asemenea, a mai adăugat oficialul citat, această reuşită semnifică şi eficienţa strategiei de producţie a companiei, bazată pe asamblarea celor trei variante ale modelelor C-Class pe o platformă unică. Succesul în acest segment ar putea determina aplicarea acestei strategii şi pentru alte modele aflate în producţie.
Modelele C-Class îmbină eleganţa şi design-ul dynamic cu o suită cuprinzătoare de echipamente inovative în domeniul siguranţei pasagerilor, ceea ce a condus la ratificarea acestui model cu 5 stele, maximum posibil, de către organismul abilitat, Euro NCAP (European New Car Assessment Programme).
[poza3d]Succesul repurtat de modelele din clasa C sunt rezultatul unei istorii de 20 de ani. Acesta a început cu decizia de intrare în producţie a vehiculului de clasa medie, Mercedes 190, pentru ca, în prezent, noile modele să devină cele mai vândute vehicule din clasa premium medie.
Astfel, cererile pentru sedanul C-Class, începând de la lansarea sa în mai 2000, au atins 717.000 de unităţi, în timp ce modelul sport coupe, a fost vândut în 146.000 de exemplare, de la lansarea sa în primăvara anului 2001. Modelul station wagon, prezentat la Detroit Auto Show în 2001, a fost comercializat în 137.000 de exemplare.
[poza4d]Cea mai importantă piaţă pentru clasa C este Germania, cu circa 360.000 de unităţi livrate, urmată de Statele Unite, cu 149.000 de exemplare. In ţările din vestul Europei, exceptând Germania, au fost comercializate 320.000 de exemplare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1779 :: 22.15MB