No SSO cookie

SUPERMASINI: Mercedes-Benz

voteaza
(0/ 0)
SUPERMASINI: Mercedes-Benz
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz E 55 AMG Estate: Un break de mare performanţă

 
 
[poza1s]Motor AMG supercharged V8 de 350kW şi 476 CP, suspensii cu aer, cu control al nivelului, o apariţie dinamică, graţie roţilor de 18 inci, un interior luxos, iată semnalmentele după care puteţi recunoaşte noul model Mercedes-Benz E 55 AMG Estate. În plus, între elementele care îl caracterizează, regăsim un cuplu de bivol, de 700 Nm, şi o capacitate de încărcare demnă de un van, cu cei 1950 de litri disponibili. [poza2s]Statusul excepţional al acestui AMG de înaltă performanţă devine evident în momentul în care îi ridici capota. Acolo se află un motor de 5,5 litri, despre ale cărui performanţe am pomenit. Trebuie ştiut că acest 55 AMG are performanţe cu 34% mai bune faţă de motorul normal V-8 aspirat, instalat pe modelul precedent (260 kW/354 CP şi 530 Nm). De altfel, testele vorbesc de la sine, fiindca noul Estate reuşeşte să atingă 100 km/oră în 4,8 secunde, cu peste o secundă mai puţin faţă de modelul anterior. Din păcate pentru vitezomani, limitatorul electronic al motorului va opri acul vitezometrului la 250 km/h. [poza3s]Stilul dinamic şi plăcerea condusului sunt garantate de transmisia automatică în 5 trepte, dotată cu AMG SPEEDSHIFT. Noua transmisie, care are, în plus, program manual de manevrare şi convertor de putere după prima treaptă, permite o schimbare mult mai rapidă a vitezelor şi o revenire aproape instantanee la frânare. Tehnologia de ultimă oră caracterizează şi suspensiile, şi sistemul de frânare al acestui bolid. Frânele sunt pe discuri ventilate perforate, care asigura o decelerare în parametri de top, şi, în conjuctură cu sistemul electrohidraulic de frânare, Sensotronic Brake Control (SBC™), contribuie decisiv la siguranţa E 55 AMG Estate. [poza4s]În plus, suspensiile AMG sport, denumite AIRMATIC DC cu sistem adaptiv al presiunii aerului, permit controlul stabilităţii vehiculului şi al gărzii la sol în funcţie de maniera de condus. Sistemul este monitorizat de un microprocesor care oferă posibilitatea şoferului să ceară o anumită configuraţie a suspensiilor, în funcţie de starea drumului sau de felul de şofat, sport sau confort. Caracteristica designului AMG este identitatea proprie a fiecărui model. Este suficientă o singură privire pentru a putea recunoaşte modelul E 55 AMG Estate ca membru al familiei dinamice şi sportive AMG. Elementele distinctive sunt fantele de aer, contururile proeminente ale aripilor laterale şi un spate restilizat. Interiorul se caracterizează printr-o atmosferă a exclusivităţilor, cu scaune AMG ajustabile electric, cu memorie a poziţiilor şi încălzire. Întreaga tapiţerie este confecţionată din piele nappa/nubuck, în trei combinaţii diferite de culori. Mai trebuie adăugat că acest model va fi disponibil începând din octombrie, estimările de vânzări fiind undeva la circa 12.000 de unităţi, preţul fiind undeva peste 75.000 de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1022 :: 19.25MB