No SSO cookie

Mercedes CLK este cea mai frumoasa masina a anului 2003

voteaza
(0/ 0)
Mercedes  CLK este cea mai frumoasa masina a anului 2003
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu ocazia celei de-a 18-a editii a Festivalului International al Automobilului de la Paris, modelul CLK al companiei Mercedes a fost desemnat drept "Cea mai frumoasa masina a anului 2003", informeaza autoactu.com.

 
 
Titlul a fost cistigat de constructorul german pentru a doua oara consecutiv, criteriile alese pentru acest titlu fiind pur estetice.
[poza1s]CLK a devansat in aceasta competitie modelele Volvo XC90, Lancia Thesis si Ford Street Ka.
Mercedes CLK este unul dintre cele mai apreciate modele sport ale marcii, existind in doua variante, Roadster si Cabriolet, cea din urma fiind decapotabila.
Pe linga confortul sporit si o gama de dotari specifice segmentului de lux, CLK este echipat cu patru motoare puternice.
Primul este un propulsor de 2 litri si 162 CP, urmat de un motor de 2,3 litri care dezvolta 197 de cai putere. Cele mai performante motorizari sint insa cea de 3,2 litri V6 de 218 CP si cea de 4,3 litri si 279 CP.
[poza2d]Pe plan mondial, Mercedes a reusit un rezultat in crestere al vinzarilor la nivelul anului trecut. Compania a comercializat, in ciuda declinului de piata de aproape 3%, un numar de 1.232.600 de masini, fata de 1.229.700, in 2001.
In Romania, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule, compania germana a vindut, anul trecut, 2.499 de unitati, din care 753 de automobile, dublind livrarile fata de anul anterior.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2400 :: 19.25MB