No SSO cookie

Mercedes-Benz lanseaza modelele Viano si noua serie Vito

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz lanseaza modelele Viano si noua serie Vito
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

DaimlerChrysler a lansat, vineri, două dintre noile sale produse, Mercedes-Benz Viano, o nouă gamă de automobile în segmentul MPV (minivan), care înlocuieşte mai vechiul V-Class, precum şi noile variante de minivan Mercedes Vito F şi Vito Marco Polo models, informează un comunicat al companiei remis, luni, siteului www.masini.ro.

 
 
În plus, modelele Vito Panel Van şi Crewbus au fost, de asemenea, integrate în procesele generale de producţie, care vor reîntregi clasa Vito.
[poza1s]Comparat cu modelul anterior, Viano dispune de o mai mare disponibilitate în utilizare, graţie unor multiple sisteme care îi amplifică gama de aplicaţii. Astfel, noul model este disponibil în trei variante de lungime, cuprinse între 4.748 mm şi 5.223 mm, şi două variante de şasiu, cu ampatamente de 3.200 mm şi 3.400 mm.
Motorizările disponibile pentru Viano sunt în număr de patru, în timp ce noul Vito va fi echipat în cinci variante de propulsare. Pentru ambele modele vor exista motoare diesel CDI, de la 88 CP la 150 CP, care vor fi disponibile la amândouă vehicule.
[poza2s]În plus, vor mai fi două motoare pe benzină, în 6 cilindri, de 190 şi 218 CP, cu tracţiune spate, cuplate la o cutie de viteze manuală în 6 viteze sau la o cutie automată în 5 trepte.
Cele două clase de vehcule dispun de echipamente de siguranţă activă şi pasivă de ultimă generaţie. Spre exemplu, montarea longitudinală a motoarelor dă posibilitatea unor noi aplicaţii pentru siguranţa pasivă.
[poza3s]În plus, sistemul de frânare include frâne pe discuri ventilate, cu diametrul de 300 mm, pentru faţă, şi cu diametrul de 296 mm, pentru cele din spate.
În dotarea standard, cele două maşini dispun de controlul electronic al stabilităţii ESP, cu ABS incorporat, sisteme de control al acceleraţiei ASR şi distribuţia electronică a forţei de frânare.
[poza4s]În completare, siguranţa este asigurată şi de centurile de siguranţă pretensionate, cu prindere în trei puncte, de airbag-uri faţă pentru şofer şi pasager, cu posibilitatea montării opţionale de airbaguri duble şi tip perdea pentru ferestrele laterale.
În materie de echipare, Viano are trei niveluri de dotări, Trend, Fun şi Ambiente, în timp de Vito, în varianta pentru pasageri, numită Marco Polo, dispun de opţiunile Business, Life şi Bike. [poza5s]Modelele Crewbus, din categoria Vito, de asemenea disponibile în trei variante de lungime a caroseriei, pot transporta până la 8 pasageri plus şoferul şi au la dispoziţie un spaţiu pentru bagaje de până la 970 de litri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

Vito din 03.12.2002 (iese 2003 cred), fratilor nu are AC, dar se poate una ca asta si rugina la mercedesuri dupa cum am obs. eu e ca si la ea acasa..nu stiu ce sa intamplat cu vechiul mercedes dar acuma lasa de dorit :down:

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1766 :: 22.09MB