No SSO cookie
Imagini cu hibridul compact Lexus
Utile

A devenit public materialul de presa al modelului Lexus CT, dar din textul editat cu grija nu reiese performanta masinii. Probabil, japonezii nu au schimbat nimic la sistemul de propulsie de la generatia a treia de Toyota Prius, asta sugereaza motorul pe benzina de 1,8 litri care apare in text.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

Skoda Fabia RS are 180 de cai putere
Utile

Skoda Fabia RS a fost prezentat la Geneva si varianta sport a micii masinii cehe a primit motorul de la Volkswagen Polo GTI.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa alegi bateria potrivita pentru masina?
Utile

Alegerea bateriei potrivite pentru nevoile masinii tale este foarte importanta. Daca alegi o baterie pentru masina prea mica, din punct de vedere al capacitatii acesteia, te vei gasi in situatia in care va trebui sa o schimbi mai repede decat in mod normal. Pe de alta parte, daca cumperi o baterie cu o capacitate prea mare, ajungi sa cheltuiesti mai mult decat necesar.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Toyota isi modifica noua masina sport
Utile

Din Japonia se zvoneste ca Toyota vrea un nou exterior masinii sport , cunoscuta pana acum sub denumirea de FT-86.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Automobil de lux hibrid de la Citroen
Utile

Citroen a prezentat la Salonul Auto Sanghai prototipul masinii de lux Metropolis, care a fost dezvoltat in intregime de sectiunea chineza.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Cel mai puternic BMW 1 – surprins de catre camere
Utile

Inca nu se stie care va fi denumirea masinii, dar testarile modelului sport, care este mai puternic chiar decat 135i, au si inceput deja pe Nurburgring.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Aston Martin Gauntlet ar putea fi si de fabrica
Utile

Studiul masinii Aston Martin Gauntlet, care deocamdata exista doar pe hard disc, a fost proiectat de catre un creator turc din Olanda.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Curatarea radiatorului in 8 pasi simpli
Utile

Curatarea radiatorului este o parte esentiala a procesului de mentenanta, cu efecte pozitive asupra performantei masinii si duratei de functionare. Majoritatea proprietarilor de automobile neglijeaza mentenanta radiatorului din inspectiile de rutina si dau atentie acestei componente numai atunci cand apare o problema la sistemul de racire. Supraincalzirea motorului este o problema asociata adeseori cu masinile vechi, iar service-ul regulat al radiatorului ar preveni astfel de probleme. Este usor sa mentii radiatorul curat urmand acesti opt pasi care ii vor asigura functionarea corecta si in parametri optimi, in orice moment.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Sa ne intretinem vehiculul, prin cumpararea celor mai bune piese auto
Utile

Vehiculele sunt masinarii extreme, in care fiecare piesa in parte, mare sau mica, este proiectata sa indeplineasca o functie speciala, pentru a face masina sa functioneze. De la caroserie la frane si de la parbrize la unitatile de control al transmisiei, toate sunt facute pentru a conferi putere si viteza. Cata vreme piesele auto sunt in cea mai buna stare de functionare, te poti bucura de condusul masinii tale, dar cand vine momentul in care masina are nevoie de reparatii, este cel mai bine sa iti duci vehiculul la reparat doar la un mecanic auto autorizat si profesionist, care iti poate garanta montarea unor piese originale si de calitate. Ar trebui sa alegi intotdeauna piese auto originale si de firma, pentru a-ti proteja masina.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Importanta service-urilor auto
Utile

In zilele noastre, intreaga lume este pe fuga, pe masura ce oamenii se muta dintr-un loc intr-altul, fie in interese de serviciu sau personale. Daca se intampla sa fiti printre multi dintre cei care conduc mult pe autostrada, service-urile auto sunt foarte importante. O vizita regulata la aceste service-uri va asigura ca totul functioneaza struna in masina dumneavoastra, pentru a va putea indeplini sarcinile zilnice mai usor. Service-urile auto fac parte din conduita preventiva a ingrijirii masinii, care va va ajuta sa va mentineti masina in forma maxima si intr-o stare buna de functionare tot timpul.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1988 :: 15.33MB