No SSO cookie

Primele informații despre viitorul Jeep Wrangler

voteaza
(0/ 0)
Primele informații despre viitorul Jeep Wrangler
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Icon-ul absolut din lumea SUV-urilor 4x4 primește o nouă generație. Producătorul a publicat primele fotografii ale modelului al cărui debut comercial este programat pentru anul 2018.

 
 

Mai performant ca niciodată, Noul Jeep Wrangler va beneficia de un design modernizat, dar care rămâne fidel originalului, de motorizări eficiente și de numeroase sisteme de asistență și siguranță.

jp018_124wr

 

Detaliile de design ale Noului Wrangler surprind grila și farurile rotunjite, aerodinamică îmbunătățită, parbriz rabatabil pentru puriștii offroad-ului, mai multă libertate în aer liber și zeci de combinații de culori pentru uși, plafon și windscreen. Mopar, divizia oficială de accesorii a grupului Fiat Chrysler Automobiles, a dezvoltat pentru noul Jeep Wrangler peste 200 de accesorii de performanță și design.

jp018_187wr

 

Toate detaliile despre noua generație, alături de noile accesorii Mopar vor fi dezvăluite pe 29 noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, unde noul Wrangler va fi prezentat pentru prima dată publicului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2116 :: 22.11MB