No SSO cookie
Masinile franceze au înregistrat o scadere de 13% a cererii
Noutati-auto

Producătorii auto francezi au înregistrat, în aprilie, pentru a şaptea lună consecutiv, o scădere a vânzărilor de maşini, diminuarea fiind de 13% faţă de de acceaşi lună a anului trecut, informează Automotive News.

Imagini (0) Data: 5 May 2003 Comentarii (0)

Românii prefera masinile mai scumpe si mai mari
Noutati-auto

Pe piaţa auto românească, cele mai mari creşteri ale cotelor în funcţie de clasa de automobile din care fac parte, le au maşinile peste medie, în timp ce evoluţia cererii pentru modelele din clasele mai mici tinde să se limiteze, reiese din statisticile oferite de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile din România (APIA), în primele trei luni ale acestui an.

Imagini (0) Data: 23 April 2003 Comentarii (0)

SUPERMASINI: Porsche 911 GT3
Prezentari

Un plus de putere pentru Porsche 911 GT3

Imagini (0) Data: 22 April 2003 Comentarii (0)

Volkswagen va produce masini în Ucraina
Noutati-auto

Constructorul german Volkswagen a anunţat, joi, că, în această vară, va începe producţia de automobile în Ucraina, strategia sa urmărind dublarea vânzărilor pe această piaţă, informează Automotive News.

Imagini (0) Data: 11 April 2003 Comentarii (0)

Influenta conflictului din Irak asupra vânzarilor de masini europene pe piata SUA va fi nesemnificativa
Noutati-auto

Oficialii Volkswagen AG au declarat că războiul din Irak este prea departe pentru ca efectele sale să fie notabile în raport cu industria auto mondială, informează AutomotiveNews.

Imagini (0) Data: 27 March 2003 Comentarii (0)

MASINI IN IRAK
Prezentari

Piaţa auto din Irak este redusă, în pofida bogăţiei de petrol

Imagini (0) Data: 24 March 2003 Comentarii (0)

Productia de masini japoneze a crescut la nivel mondial
Noutati-auto

Productia de automobile a celor mai mari trei dintre constructorii japonezi, Toyota, Honda si Nissan, a crescut, la nivel mondial, in 2002, companiile raportind, in total, livrarea a peste 11,22 milioane de autovehicule, in crestere cu aproximativ 9% fata de anul precedent, informeaza autoactu.com.

Imagini (0) Data: 27 January 2003 Comentarii (0)

Vinzarile de masini noi au crescut cu 20,7%
Noutati-auto

Piata auto romaneasca a inregistrat o crestere cu 20,7% in primele 11 luni ale anului, depasind pentru prima oara, dupa 1999, limita de 100.000 de unitati, vinzarile totale fiind de 101.535 de autovehicule, potrivit datelor furnizate de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule (APIA).

Imagini (0) Data: 16 December 2002 Comentarii (0)

Ultimele masini de 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP
Noutati-auto

Renault Megane II este primul model din clasa medie inferioara care a fost cotata cu cinci stele in urma testelor de siguranta organizate de organismul independent Euro NCAP, recunoscut de producatori ca abilitat sa efectueze teste de siguranta pentru automobile, informeaza Auto Express.

Imagini (0) Data: 27 November 2002 Comentarii (0)

Care sint cele mai bune masini vindute in America?
Noutati-auto

Spiritul american a facut din societatea de consum al noului continent un adevarat spectacol al contradictiilor. Se stie, de exemplu, ca americanii au un adevarat cult pentru automobil, lucru simplu de remarcat in conditiile in care piata americana se ridica la circa 16,5 milioane de autovehicule anual, potrivit unor estimari facute de Autoline Detroit, pentru anul 2002.

Imagini (0) Data: 26 November 2002 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1080 :: 18.87MB