No SSO cookie
Maserati a vândut 20 de masini în România
Noutati-auto

AutoItalia, importatorul general al mărcii sport Maserati pe piaţa autohtonă, a primit in 2003 comenzi pentru toate cele 20 de unităţi alocate pieţei româneşti de constructorul italian, informează agenţia MEDIAFAX.

Imagini (0) Data: 8 March 2004 Comentarii (0)

Dacia ofera 300 de euro pentru masinile de dezmembrat
Noutati-auto

Dacia iniţiază o nouă acţiune menită să faciliteze achiziţionarea de către posesorii de vehicule uzate a unui vehicul nou Dacia, în condiţii avantajoase. Această acţiune continuă implicarea Dacia la întreţinerea parcului naţional auto şi la protecţia mediului înconjurător.

Imagini (0) Data: 5 March 2004 Comentarii (0)

Cele mai scumpe masini ale anului 2004
Noutati-auto

Modelul Ferrari Enzo este pentru încă un an cea mai scumpă maşină din lume, însă se pare că această favoare nu-i va mai fi rezervată şi pentru anul următor, reiese dintr-un studiu efectuat de Forbes.

Imagini (0) Data: 1 March 2004 Comentarii (0)

O parte din masinile second-hand din import s-au scumpit
Noutati-auto

Noul Cod Fiscal, intrat in vigoare la începutul acestui an, a majorat accizele la importurile de maşini second-hand, o dată cu introducerea noului plafon de 27%, aplicabil maşinilor cu motoare diesel de peste 3,1 litri sau celor pe benzină cu motor peste 2,5 litri. Acest plafon are în vedere mai multe tipuri de autoturisme, precum modelele de lux, cele sport sau o parte din modelele SUV, care de obicei sunt mai scumpe decât celelalte.

Imagini (0) Data: 24 February 2004 Comentarii (0)

AAA a selectat 13 modele de masini ca premiante ale magazinului Auto Guide
Noutati-auto

Compania americană AAA a selectat 13 maşini pe care le-a desemnat cele mai bune în clasele de care aparţin, urmând a le desemna apoi ca şi câştigătoate în ediţia 2004 a catalogului AAA Auto Guide. Npul model sportiv Chrysler Crossfire a fost denumit de AAA drept cea mai "Cool" maşină a anului.

Imagini (0) Data: 24 February 2004 Comentarii (0)

Normele UE ar putea adauga 5.000 de euro la pretul fiecarei masini
Noutati-auto

O delegaţie la nivel înalt din industria auto a avertizat Comisia Europeană că un set complex de regularizări şi norme le afectează puternic competitivitatea ca jucători pe piaţa mondială, informeaza just-auto.com

Imagini (0) Data: 23 February 2004 Comentarii (0)

2003 a adus o crestere de 4,7% a preturilor la masini noi în zona euro
Noutati-auto

Preţurile de vânzare ale maşinilor noi practicate de dealerii auto de la un cap la altul al Europei au tendinţa să se armonizeze, potrivit Eurocarprice.com.

Imagini (0) Data: 18 February 2004 Comentarii (0)

În Bucuresti se vor organiza primele licitatii de masini second-hand
Noutati-auto

Începând cu 1 aprilie 2004, în România, se vor organiza primele licitaţii deschise pentru maşini second-hand, organizate de compania SC Auction Cars SRL în târgul Autovit din Bucureşti.

Imagini (0) Data: 10 February 2004 Comentarii (0)

Audi vrea sa vânda peste un milion de masini
Noutati-auto

Divizia de lux a costructorului Volkswagen, marca Audi are în intenţie să îşi majoreze vânzările la peste un milion de automobile, în viitorul nu prea îndepărtat.

Imagini (0) Data: 9 February 2004 Comentarii (0)

Masinile second-hand vor putea fi verificate cu radiografii computerizate
Noutati-auto

Românii, proprietari sau posibili cumpărători de maşini deja rulate, vor putea şti cu exactitate gradul de uzură al autovehiculelor datorită laboratorului de testare computerizată Computest, unic în România şi care înseamnă o investiţie de 300.000 dolari, ce va fi dat în folosinţă în această lună în incinta Târgului Autovit din Capitală, a declarat pentru Rompres Raz Hachman, manager general Compu Test 2000 SRL.

Imagini (0) Data: 4 February 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1382 :: 15.3MB