No SSO cookie
Ai cumparat o masina de la www.masini.ro? Acum te învatam sa o pilotezi!
Noutati-auto

Câte crezi poţi învăţa la volanul unui Subaru Impreza WRX STI, mai ales când copilotul tău se numeşte Eugen Ionescu Cristea? Într-o asemenea companie suntem convinşi că veţi trăi momente unice în viaţă, astfel că noi vă oferim şansa să profitaţi de ele!

Imagini (0) Data: 12 July 2004 Comentarii (0)

Skoda intentioneaza sa vânda anual circa 10.000 de masini în Romania
Noutati-auto

Skoda şi-a propus să ajungă la vânzari de 10.000 de vehicule pe an pe piaţa românească, a declarat vineri Lubomir Kopecky, responsabil pentru Europa Centrala si de Est al companiei Skoda, aflat în vizită în România pentru a se informa asupra reţelei de distribuţie a mărcii.

Imagini (0) Data: 7 June 2004 Comentarii (0)

Orange a cumparat 80 de masini Ford Fusion
Noutati-auto

Importatorul Ford pe piaaţa autohtonă - Romcar şi compania de telecomunicaţii mobile Orange Romania au demarat, joi, un parteneriat prin care 80 Ford Fusion vor ajunge în proprietatea Orange. Parteneriatul a fost deschis cu vânzarea în sistem leasing a 30 de autoturisme Ford Fusion cu motorizare de 1.6 litri şi 100 CP, având cea mai înaltă variantă de echipare (Ghia).

Imagini (0) Data: 27 May 2004 Comentarii (0)

Ferrari si Maserati spera sa vânda peste 100 de masini în Rusia
Noutati-auto

Preşedintele Ferrari Maserati, Luca di Montezemolo, a oficiat la Moscova ceremonia care marchează lansarea oficială a Grupului Ferrari Maserati pe piaţa rusă şi deschiderea primului showroom din ţară al grupului. Speranţele de vânzări ale acestei reprezentaţe sunt de circa 100 de maşini în acest an.

Imagini (0) Data: 24 May 2004 Comentarii (0)

Volkswagen recheama 870.000 de masini Passat si Audi
Noutati-auto

Constructorul auto german Volkswagen va chema un număr de 870.000 de maşini din gama Passat şi mai multe modele ale mărcii Audi pentru a veriica şi remedia unele probleme tehnice apărute la axa faţă.

Imagini (0) Data: 29 April 2004 Comentarii (0)

Porsche România a vândut peste 50.000 de masini în cei 6 ani de existenta
Noutati-auto

Porsche România, liderul pe piaţa importatorilor auto, a vândut în primul trimestru al anului peste 4.000 de maşini din gamele Volkswagen, Audi, Seat Skoda şi Porsche, ambiţiile grupului fiind să depăşească 16.000 de unităţi până la sfârşitul anului, a declarat într-o conferinţă de presă, Brent Valmar, director general al companiei.

Imagini (0) Data: 26 April 2004 Comentarii (0)

Vânzarile de masini au crescut pentru a doua luna consecutiv în vestul Europei
Noutati-auto

Vânzările de autoturisme în Europa de Vest au crescut în martie pentru a doua lună consecutiv, Italia fiind singura ţară în care s-a inregistrat o scădere, a anuntat Asociaţia Producătorilor Auto din Europa - ACEA, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 19 April 2004 Comentarii (0)

Vânzarile de masini noi s-au dublat în China
Noutati-auto

După ce, în anul 2002, a depăşit prima oară bariera de un milion de vehicule vândute, piaţa auto chineză a înregistrat, anul trecut, un salt impresionant, până la 2,04 milioane de maşini vândute, informează Reuters.

Imagini (0) Data: 31 March 2004 Comentarii (0)

PIATA AUTO: Februarie 2004 – o lunã record pentru vânzarile de masini în România
Noutati-auto

Vânzările de autovehicule au cunoscut un salt remarcabil pe piaţa auto românească, atât în februarie, cât şi pe ansamblul primelor două luni. În februarie s-au comercializat 10.521 de maşini, rezultat extrem de bun pentru acest interval al anului, reiese din datele statistice furnizate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule.

Imagini (0) Data: 15 March 2004 Comentarii (0)

Hyundai Auto România are în plan vânzarea a peste 2.000 de masini în acest an
Noutati-auto

Importatorul Hyundai pe piaţa autohtonă mizează în acest an pe o dublare a vânzărilor, comparativ cu anul trecut, la o cifră de peste 2.000 de unităţi, a declarat, într-o conferinţă de presă, Narcis Ghiţă, director de vânzări al Hyundai Auto România.

Imagini (0) Data: 11 March 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2507 :: 18.92MB