No SSO cookie

Volkswagen va produce masini în Ucraina

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen va produce masini în Ucraina
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Constructorul german Volkswagen a anunţat, joi, că, în această vară, va începe producţia de automobile în Ucraina, strategia sa urmărind dublarea vânzărilor pe această piaţă, informează Automotive News.

 
 
[poza1s]Modelele care urmează a fi asamblate sunt Passat, Golf, Bora şi Polo, au declarat oficialii companiei germane. Vânzările vizate sunt de circa 6.000 de unităţi, pentru anul viitor, faţă de 3.000 de maşini livrate în 2002.
"Ucraina este o piaţă atractivă pentru Volkswagen, generată de o dezvoltare de ansamblu a tuturor mediilor economice locale în ultimii trei ani”, au precizat specialişitii germani, care au adăugat că Volkswagen este a treia marcă în urma importurilor pe piaţa locală.
[poza2d]Un purtător de cuvânt al firmei a declarat că maşinile asamblate în Ucraina sunt destinate integral consumatorilor autohtoni şi că este încă devreme pentru a avansa o estimare a volumului total al producţiei.
Recent, şi compania franceză PSA Peugeot-Citroen şi-a anunţat intenţia de a-şi creşte producţia de automobile în estul Europei.
[poza3s]De altfel, majoritatea producătorilor auto îşi îndreaptă atenţia către pieţele emergente din Europa de Est, ca urmare a stagnării vânzărilor în SUA şi în vestul Europei.
Experţii în industria auto prognozează că vînzările de maşini în zona centrală şi de est a Europei se vor dubla în următorii 5 ani, situaţie care va genera şi o majorare substanţială a capacităţilor de producţie din domeniu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1973 :: 22.15MB