No SSO cookie

Nissan GT-R 2013 Black Edition

voteaza
(0/ 0)
Nissan GT-R 2013 Black Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan revine in forta pe piata cu modelul GT-R 2013 Black Edition. O masina extrem de puternica care din punct de vedere al performantei poate fi comparata cu masini de peste 200.000 de euro. Va invitam sa cititi mai departe daca vreti sa aflati mai multe detalii.

 
 

Cei de la Nissan par sa puna un accent mare pe modelul GT-R. Astfel, ei incearca tot timpul sa aduca imbunatatiri si sa faca din acesta un model extrem de rapid. La fel e si cu modelul GT-R 2013.
Producatorul a incercat sa faca un model care sa poata concura cu modele mult mai scumpe dar la un pret mult mai convenabil.
Masina beneficiaza de un motor V6, de 3.8 litri care produce 545 cai putere. Cutia de viteze este una automatica in sase trepte iar suta de kilometri poate fi atinsa in doar 2.7 secunde. O masina cu adevarat performanta. Cat despre pret, trebuie sa va spunem ca modelul nici macar nu atinge borna de 100.000 de euro.
Daca e sa ne gandim, aceleasi performante le puteti obtine de la masini de peste 200.000 de euro. Se pare ca cei de la Nissan nu se joaca cand vine vorba de performanta. Daca e sa va dam niste exemple, va spunem ca din punct de vedere al performantei, masina se afla pe acelasi loc cu Lamborghini Aventador si McLaren MP4-12C.
In plus, cei de la Nissan nu duc lipsa de comenzi. Un seic din Kuweit a comandat trei astfel de exemplare. Prin urmare, putem sa ne dam seama ca cei de la Nissan fac bine ceea ce fac.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2041 :: 19.25MB