No SSO cookie

Imagini noi cu Kia K9

voteaza
(0/ 0)
Imagini noi cu Kia K9
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Kia ne ofera cateva imagini noi cu viitorul lor model, K9. Dupa spusele unor anumiti carcotasi, masina seamana destul de mult cu niste modele ale unor producatori mai germani de felul lor. Va invitam sa cititi mai departe si sa ne spuneti ce credeti.

 
 

Cei de la Kia au mai lansat recent cateva imagini cu modelul ce urmeaza sa apara cat de curand pe piata auto. Acesta este K9 si se vrea a fi un produs de succes, marca Kia. S-au iscat foarte multe discutii datorita asemanarilor evidente cu unele din modelele BMW.Producatorul afirma ca acest model va dispune de cea mai noua tehnologie disponibila. Faruri LED, sistem de infotainment performant cu un ecran LCD de 12,3 inch. Modelul va putea fi ales in doua variante. Una cu un motor V6 de 3.3 litri care va produce 296 CP si o varianta cu un motor de 3.8 litri care va produce 329 CP.In plus, va oferim si un bonus pe langa imagini. Aveti mai jos si cateva materiale video de promovare. Vizionare placuta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2946 :: 22.12MB