No SSO cookie

Un Fisker Karma cromat

voteaza
(0/ 0)
Un Fisker Karma cromat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fisker Karma este o masina draguta, este o masina care nu are nevoie de imbunatatiri estetice. Totusi, se pare ca cineva nu a fost de acord si a aplicat un strat de crom peste aceasta frumusete, stricand-o complet. Sunteti curiosi a cui este masina? Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla

 
 

Stim cu totii ce reactie are lumea cand vede o astfel de masina, intr-un asemenea hal. Mai intelegem in cazul unor masini care sunt urate, poate stralucirea le mai taie din acea caracteristica. Dar sa iti cromezi un Fisker Karma?
E ca si cand ti-ai lua o bicicleta si ai vrea sa ii pui o toba de esapament, fara sens.
Modelul Karma a fost conceput de unul din cei mai buni designeri din lume iar acest lucru ar trebui sa spuna ceva; mai pe romaneste, masina nu are nevoie de alte imbunatatiri vizuale. Totusi, la Hollywood acest lucru nu este de ajuns si mai recurge lumea la astfel de solutii. Poate va intrebati a cui este masina. Ei bine, este a celebrului Justin Bieber care vrea sa straluceasca asemenea stelelor de pe cer.
Gratie fotografilor de la TMZ va putem arata ce a facut starul cu masina lui. De aceea va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1996 :: 17.78MB