No SSO cookie

Pagani Zonda 760 RS

voteaza
(0/ 0)
Pagani Zonda 760 RS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Credeati ca Zonda a murit? Ei bine, nuMasina revine cu mici-mari imbunatatiri. Un motor mai puternic si o viteza mai mare. De design nu mai zicem nimic. Stim ca Pagani produce masini care arata foarte bine. Daca vreti sa aflati mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Foarte multi credeau ca odata cu venirea lui Huayra, nu va mai exista modelul Zonda. Ei bine, s-au inselat. De fapt daca cineva doreste sa comande un astfel de model, constructorul va onora comanda.
Si ca sa vedeti ca traditia Zonda continua, va prezentam modelul 760 RS. Acesta este cel mai puternic model Zonda pe care Pagani l-a construit. Are un motor V12 AMG care produce 760 CP. Viteza maxima care poate fi atinsa este de 350 km/h. Impresionant, ce mai.
Conform unor zvonuri, se pare ca 760 RS a pornit initial ca un 750. Acesta a fost comandat de un seic care ulterior a anulat comanda. Astfel, avand masina fabricata, Pagani s-a gandit sa faca un experiment iar astfel a rezultat acest minunat 760 RS.
Daca v-am starnit curiozitatea va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. Vizionare placuta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1608 :: 17.78MB