No SSO cookie

Mercedes-Benz celebreaza excelenta la TIFF 2012

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz celebreaza excelenta la TIFF 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru a cincea oara, masina oficiala a festivalului, Mercedes-Benz conduce celebritatile la TIFF 2012. Mercedes-Benz ofera si in acest an Premiul de Excelenta in cadrul Festivalului International de Film Transilvania.

 
 

Mercedes-Benz este, pentru al cincilea an consecutiv, intre 1-10 iunie 2012, partenerul de incredere al Festivalului International de Film Transilvania, celebrand excelenta si demonstrand ca talentul si performanta merita recunoastere internationala. Parteneriatul cu TIFF, devenit deja o traditie in Romania, reprezinta o continuare fireasca a pasiunii marcii germane pentru excelenta si expresia dorintei sale de a se implica in manifestatiile artistice de calitate.

La cea de-a XI-a editie a TIFF, Mercedes-Benz va oferi, in cadrul Galei de inchidere a festivalului din 9 iunie, Premiul de Excelenta unei personalitati de marca pentru contributia deosebita adusa industriei de film din Romania. inca din 2008, Mercedes-Benz a avut onoarea sa recunoasca si sa premieze talentul unor nume importante din cinematografia romaneasca: maestrul Radu Beligan (2008), maestrul Mircea Albulescu (2009), maestrul Liviu Ciulei (2010), maestrul Lucian Pintilie (2011).

Implicarea Mercedes-Benz va aduce in acest an o componenta noua, promovand inca o data excelenta prin realizarea unei serii interesante de interviuri cu invitatii de renume ai evenimentului. Corespondentul special este Cristina Chipurici, o prezenta cunoscuta in mediul online pentru blogul personal. Cristina va intervieva celebritatile pentru a afla ce inseamna pentru ei excelenta si va tine la curent fanii de acasa cu noutatile de pe covorul rosu.  

Mercedes-Benz conduce celebritatile la TIFF
Autoturismele Mercedes-Benz Clasa E vor conduce invitatii la evenimentele TIFF,  asigurandu-le o experienta premium completa. Printre numele mari care vor beneficia de calitatea germana, tehnologiile inovatoare si confortul suprem marca Mercedes-Benz sunt membrii juriului de la editia 2012 a TIFF: Kjartan Sveinsson (membru al trupei Sigur Rós), Samuel Maoz (regizor), Mark Adams (critic de film), Ana Ularu (actrița), Mike Downey (producator si CEO al companiei Film and Music Entertainment).

In plus, autovehiculele comerciale Vito si Viano vor fi la dispozitia invitatilor pe tot parcursul festivalului.
Programul complet, precum si detalii despre TIFF 2012 sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Pornind de la promisiunea lui Gottlieb Daimler de a crea “The best or nothing”, Mercedes-Benz urmareste ca in orice demers sa incurajeze performanta si rezultatele excelente. Parteneriatul dintre Mercedes-Benz si TIFF reprezinta o initiativa Mercedes-Benz Romania, in cadrul programului sau dedicat excelentei:  Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei. Acest proiect reuneste o serie de evenimente si actiuni cu scopul de a promova si sustine ideea de excelenta

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1708 :: 22.17MB