No SSO cookie

Aston Martin DB7 transformat in DB4 Zagato

voteaza
(0/ 0)
Aston Martin DB7 transformat in DB4 Zagato
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O companie engleza ofera de acum un kit de transformare. Astfel, posesorii de Aston Martin DB7 isi vor putea transforma masina intr-un DB4 Zagato, un superb model clasic. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Evanta au venit cu un kit special pentru Aston Martin DB7. In linii mari, acest kit transforma modelul mentionat mai sus intr-un Aston Martin DB4 Zagato.
Un mare plus e ca se pastreaza motorul V12, dar si sistemele de siguranta.
Aston Martin DB4 Zagato este una din cele mai frumoase si valoroase masini clasice iar acum cei dornici, isi vor putea transforma modelul DB7 in aceasta superba masina.
Caroseria acestei replici este monococa, fiind realizata din kevlar si fiind acoperita ulterior cu panouri din aluminiu dar si cu elemente din rasina armata cu fibra de sticla.
Desi aspectul este retro, performantele se ridica la vremurile actuale.
Motorul V12 de 6.0 litri este capabil sa produca 420 cai putere. Modelul va putea accelera de la 0 la 100 km/h in 6.1 secunde iar viteza maxima este de 247 km/h.
Un alt lucru interesant este pretul. Un DB4 Zagato ajunge sa coste si 9 milioane de dolari. O astfel de replica insa, costa in jur de 130.000 de dolari.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului si sa ne lasati impresiile voastre cu privire la acest model.




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3093 :: 17.8MB