No SSO cookie

Alfa Romeo Carlo Chiti Concept

voteaza
(0/ 0)
Alfa Romeo Carlo Chiti Concept
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un designer independent a realizat un studiu de design cu privire la modul in care ar arata viitoarea masina sport produsa de Alfa Romeo. Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Designerul independent, Marco Procaccini, a venit recent cu un studiu de design interesant. El a dorit sa ne prezinte cum ar putea sa arate un coupe sport, produs de Alfa Romeo.
Conceptul creat de el se numeste Carlo Chiti. Carlo Chiti a fost un pilot de curse si designer italian care a lucrat pentru divizia sport a celor de la Alfa Romeo.
Procaccini spune ca modelul creat de el ar urma sa aiba o lungime de 4,050 mm, o latime de 1,830 mm si o intaltime de 1,250 mm.
Acest concept a fost realizat la scurt timp de la anuntarea vestii conform careia vom avea parte de un Alfa Romeo Spider in viitorul apropiat, sau departat.
In continuare va invitam sa urmariti materialul video de mai jos, precum si pozele publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam impresiile voastre cu privire la acest studiu de design.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1462 :: 17.79MB