No SSO cookie
Payen devine marca expert in etansare
Noutati-auto

Compania de piese auto Federal Mogul anunta ca va repozitiona marca Payen ca o marca expert in etansare iar marca Goetze va fi reorientata pentru a deservi doar aplicatii germane de motoare si vehicule.

Imagini (1) Data: 6 October 2010 Comentarii (0)

PARIS LIVE: Standul Porsche
Noutati-auto

Porsche a prezentat, pe langa Cayenne diesel, Panamera si modelele deja cunoscute, 3 piese centrale: Carrera GTS, Speedster, si Carrera GTS cabrio.

Imagini (73) Data: 1 October 2010 Comentarii (0)

Istoria Austin – opt decenii
Utile

Herbert Austin (1866–1941), mai tarziu Sir Herbert a fost managerul Wolseley Tool and Motor Car Company si el a creat Austin Motor Company in 1905, la Longbridge, care era atunci in Worcestershire (Longbridge a devenit o parte din Birmingham in 1911, cand granitele sale au fost extinse). Prima masina a fost un vehicul conventional de 5 litri, cu 4 cilindri si din care au fost produse cam 200 de unitati in primii 5 ani. In Primul Razboi Mondial Austin s-a dezvoltat enorm datorita contractelor guvernamentale pentru tot felul de piese, de la artilerie la motoare de avion, iar forta de lucru a crescut de la 2.500 la 22.000.

Imagini (2) Data: 29 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: 600 de ore pentru asamblarea unui BMW Z4 GT3
Noutati-auto

Compania suedeza Team West Coast Racing s-a cronometat in cat timp a asamblat un BMW Z4 GT3 primit doar din piese.

Imagini (1) Data: 10 September 2010 Comentarii (2)

Cand este nevoie sa inlocuiesti anvelopele
Utile

Exista mai multi pasi incorporati in procesul de mentinere a unui vehicul intr-o stare tehnica foarte buna, iar acesti pasi cuprind inclusiv inlocuirea anvelopelor. Este necesar sa-ti dai seama cand trebuie sa faci acest lucru, pentru o intretinere mai buna a vehiculului.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa personalizezi o masina clasica
Utile

Masinile clasice pot fi personalizate in mai multe moduri. Este totusi important sa personalizezi masina doar daca aceasta are nevoie sa fie restaurata sau daca personalizarea nu va afecta valoarea vehiculului. Multe masini clasice sunt rare, asa ca piesele originale sunt mai valoroase decat cele cu care sunt inlocuite cu scopul de a da un look personalizat. Din fericire, exista moduri de a personaliza masina clasica fara a-i diminua valoarea.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum iti poti da seama daca pompa de apa a radiatorului trebuie inlocuita
Utile

Pompa de apa a radiatorului este o componenta extrem de importanta a sistemului de racire pentru orice masina. Functionarea defectuoasa a acesteia duce la deterioararea permanenta a motorului din cauza caldurii excesive care va deforma piesele metalice din interior, mai ales daca acestea sunt confectionate din aluminiu. Daca indicatorul de temperatura arata o crestere a acesteia datorata unor pierderi de lichid din radiator, inclusiv prin defectarea pompei de apa, este necesara o verificare imediata.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Vrei sa-ti repari masina cea veche sau sa-ti cumperi una noua?
Utile

Vrei sa-ti repari masina ta cea veche sau sa iti cumperi o masina noua, iata o intrebare foarte buna. Reprezentantele de masini noi s-au confruntat cu o prabusire a industriei auto, din cauza situatiei financiare mondiale. Spre deosebire de acestea, vanzatorii de piese auto se confrunta cu cresteri ale vanzarilor firmelor pe care le reprezinta. Aceasta din cauza ca din ce in ce mai multi proprietari de masini aleg sa investeasca in masinile lor vechi, decat sa cumpere o masina noua. Proprietarii de masini se hotarasc sa inlocuiasca o piesa uzata cu una noua, pentru a economisi bani.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Fiat neaga plecarea lui Montezemolo de la Ferrari
Noutati-auto

Presa italiana a anuntat inlocuirea lui Luca di Montezemolo cu Andrea Agnelli la Ferrari, insa Fiat infirma informatia.

Imagini (1) Data: 12 July 2010 Comentarii (0)

Sindicatele Opel din Germania au acceptat reducerile de costuri cerute de Magna
Noutati-auto

Angajatii Opel din Germania au acceptat inghetarea salariilor si reducerea primelor prevazute de companie in cadrul unui program de reducere a costurilor, ceea ce facilizeaza preluarea constructorului german de furnizorul de piese auto Magna International, potrivit Bloomberg.

Imagini (1) Data: 14 October 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2222 :: 18.88MB