No SSO cookie
Sa ne intretinem vehiculul, prin cumpararea celor mai bune piese auto
Utile

Vehiculele sunt masinarii extreme, in care fiecare piesa in parte, mare sau mica, este proiectata sa indeplineasca o functie speciala, pentru a face masina sa functioneze. De la caroserie la frane si de la parbrize la unitatile de control al transmisiei, toate sunt facute pentru a conferi putere si viteza. Cata vreme piesele auto sunt in cea mai buna stare de functionare, te poti bucura de condusul masinii tale, dar cand vine momentul in care masina are nevoie de reparatii, este cel mai bine sa iti duci vehiculul la reparat doar la un mecanic auto autorizat si profesionist, care iti poate garanta montarea unor piese originale si de calitate. Ar trebui sa alegi intotdeauna piese auto originale si de firma, pentru a-ti proteja masina.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Inlocuirea parbrizului: cum sa economisesti bani atunci cand nu mai poate fi reparat
Utile

Crapatura imensa din parbrizul masinii tale nu arata foarte bine, si nici nu cred ca va fi mai bine daca vei incerca sa o ignori. Se pare ca este momentul perfect sa incepi sa te gandesti la inlocuirea parbrizului. Montarea unui nou parbriz poate fi ieftina daca esti pregatit atunci cand te duci la un atelier de geamuri auto.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Mercedes Romania a inaugurat un depozit de piese originale la Oradea
Noutati-auto

Mercedes-Benz Romania a inaugurat un depozit central de piese originale, la Oradea, cu o suprafata de aproximativ 4.000 metri patrati.

Imagini (1) Data: 10 December 2009 Comentarii (0)

Fosta divizie de piese auto a Ford a inaintat cerere pentru intrarea in faliment
Noutati-auto

Visteon, fosta divizie de piese auto a companiei americane Ford Motor, a inaintat joi o cerere de intrare in faliment, marcand unul dintre cele mai mari esecuri ale unei astfel de companii de pana acum, scrie Financial Times.

Imagini (1) Data: 28 May 2009 Comentarii (0)

Piese contrafacute Dacia, confiscate de politie
Noutati-auto

Inspectoratul de Politie din Bucuresti si Dacia au efectuat o razie in urma careia au descoperit piese de schimb contrafacute.

Imagini (1) Data: 1 April 2009 Comentarii (0)

Piesele auto vor beneficia de timbre de securizare
Noutati-auto

Piesele auto vor fi securizate prin aplicarea de etichete, mai precis celebrele timbre care sunt lipite pe pachetele de tigari sau bauturi alcoolice. Hotărârea aparţine Imprimeriei Naţionale, instituţie ce continuă seria acţiunilor de securizare a diverselor produse de pe piaţă.

Imagini (0) Data: 1 March 2004 Comentarii (0)

Noua Dacia X90 ar putea afecta industria româneasca de piese de schimb
Noutati-auto

Îngrijorat de o eventuala intenţie a Grupului Renault de a renunţa aproape total la utilizarea pieselor de schimb autohtone pentru autoturismele Dacia, in ideea de creştere a calităţii pentru viitorul vehicul Dacia X90, guvernul a decis să sprijine această industrie, se arată în ediţia de vineri a cotidianului Curentul.

Imagini (0) Data: 3 October 2003 Comentarii (0)

Premiere la piese si accesorii si echipamente service la SIAB
Noutati-auto

Salonul Internaţional al Automobilului Bucureşti a adus în premieră, pe lângă autovehicule, şi numeroase accesorii şi piese de schimb, anvelope, jante şi instalaţii pentru service-uri auto.

Imagini (0) Data: 1 October 2003 Comentarii (0)

Dacia a inaugurat Centrul de Piese de Schimb
Noutati-auto

Automobile Dacia Piteşti a inaugurat, luni, Centrul de Piese de Schimb, o investiţie de 7 milioane de euro, care permite clienţilor să dispună de piese de schimb de origine, informează un comunicat al companiei, remis www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 19 May 2003 Comentarii (0)

De ce sa comandam piese auto online?!
Noutati-auto

Traim in era generatiei in care totul se schimba de la o zi la alta, am putea spune ca este o era a tehnologiei rapide unde timpul devine mai pretios ca oricand.

Imagini (0) Data: 13 March 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1421 :: 18.88MB