No SSO cookie

Vrei sa-ti repari masina cea veche sau sa-ti cumperi una noua?

voteaza
(0/ 0)
Vrei sa-ti repari masina cea veche sau sa-ti cumperi una noua?
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vrei sa-ti repari masina ta cea veche sau sa iti cumperi o masina noua, iata o intrebare foarte buna. Reprezentantele de masini noi s-au confruntat cu o prabusire a industriei auto, din cauza situatiei financiare mondiale. Spre deosebire de acestea, vanzatorii de piese auto se confrunta cu cresteri ale vanzarilor firmelor pe care le reprezinta. Aceasta din cauza ca din ce in ce mai multi proprietari de masini aleg sa investeasca in masinile lor vechi, decat sa cumpere o masina noua. Proprietarii de masini se hotarasc sa inlocuiasca o piesa uzata cu una noua, pentru a economisi bani.

 
 

In mod sigur vom continua sa vedem modificari ale preturilor din industria auto, pana cand situatia financiara globala isi va reveni.

Fie ca ai un sedan, o duba sau o masina sport, aceasta este un bun de valoare pentru tine si este important sa ai grija de ea si sa o mentii intr-o stare buna de functionare. De aceea, daca vei avea probleme cu masina, atunci probabil ca vei vrea sa o repari cat se poate de repede.

Daca nu esti pregatit din punct de vedere financiar sa iti cumperi o masina noua, atunci va trebui sa descoperi problema si sa te hotarasti daca o poti repara singur sau daca trebuie sa o duci la un mecanic pentru a se uita la ea, pentru a afla exact ce este in neregula si de ce piese ai nevoie pentru a o repara.

Daca nu te pricepi la reparat masini, atunci este mai bine sa o duci la un atelier auto din zona. Dar daca esti in stare sa-ti repari singur masina, nu ar trebui sa-ti fie foarte greu sa identifici problema.

Inainte de a incepe sa mesteresti la masina, sunt cateva lucruri la care ar trebui sa te gandesti. Va trebui sa gasesti un loc de unde sa cumperi piese auto de calitate, dar care sa nu fie extraordinar de scumpe. Ar fi convenabil sa cumperi piese care nu sunt de firma, care sunt de obicei mult mai ieftine in comparatie cu piesa originala.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0898 :: 17.78MB