No SSO cookie
Contractul de preluarea a constructorului Opel de catre Magna ar urma sa fie semnat joi
Noutati-auto

Contractul de preluare a constructorului auto Opel, filiala a grupului american General Motors, de catre furnizorul canadian de piese auto Magna ar urma sa fie semnat joi, potrivit unui articol publicat de cotidianul economic Handelsblatt, citat de AFP.

Imagini (1) Data: 13 October 2009 Comentarii (0)

Magna si-a majorat oferta pentru preluarea constructorului auto Opel
Noutati-auto

Producatorul canadian de piese auto Magna a majorat nivelul de capital inclus in oferta pentru preluarea diviziei europene Opel, a grupului General Motors, a declarat marti o sursa guvernamentala germana, citata de Reuters.

Imagini (1) Data: 28 July 2009 Comentarii (0)

GM continua negocierile cu Magna si RHJ pentru preluarea Opel
Noutati-auto

General Motors (GM) va continua negocierile cu producatorul canadian de piese auto Magna International si holdingul belgian RHJ pentru vanzarea Opel, dupa ce se pare ca a renuntat la oferta grupului chinez BAIC, arata un comunicat al GM Europe, publicat joi, informeaza AFP.

Imagini (1) Data: 23 July 2009 Comentarii (0)

GM a a primit oferte pentru preluarea grupului Opel de la Magna, BAIC si RHJ International
Noutati-auto

Constructorul auto american General Motors a anuntat luni ca a primit trei oferte pentru preluarea Opel, de la producatorul canadian de piese auto Magna, de la constructorul auto chinez BAIC si de la holdingul belgian RHJ International, relateaza AFP.

Imagini (1) Data: 21 July 2009 Comentarii (0)

Magna International este principalul ofertant pentru cumpararea Opel
Noutati-auto

Producatorul canadian de piese de schimb auto, Magna International, este principalul favorit pentru cumpararea Opel, divizia din Germania a producatorului auto american General Motors (GM), aflat in faliment, tranzactie care ar include si Vauxhall, filiala din Marea Britanie, scrie BBC News.

Imagini (1) Data: 20 July 2009 Comentarii (0)

Medvedev va cere saptamana aceasta incheierea unui acord pentru cumpararea Opel
Noutati-auto

Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, va cere un acord final pentru cumpararea grupului Opel de catre Sberbank si compania canadiana de piese auto Magna in timpul vizitei sale din Germania, de saptamana aceasta, a declarat miercuri un oficial de la Kremlin, citeaza Reuters.

Imagini (1) Data: 16 July 2009 Comentarii (0)

Presedintele GM Europe se asteapta sa vanda in curand divizia Opel companiei canadiene Magna
Noutati-auto

Presedintele General Motors Europe, Carl-Peter Forster, se asteapta sa vanda in curand divizia germana Opel grupului canadian Magna, producator de piese de schimb, a declarat acesta intr-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 6 July 2009 Comentarii (0)

Prima de casare pentru Rabla nu va ajunge la 2.500 euro
Noutati-auto

Prima de casare pentru programul Rabla, de inlocuire a masinilor uzate mai vechi de zece ani, dar aflate inca in stare de functionare, nu va ajunge la 2.500 de euro, asa cum au transmis unii oficiali "informati gresit", a declarat, miercuri, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

Imagini (1) Data: 19 March 2009 Comentarii (0)

EXCLUSIV: Dacia a inceput productia modelului SUV!
Noutati-auto

Dacia a inceput sa produca componente si piese pentru primul model SUV din istoria sa, au declarat pentru Masini.ro surse din cadrul companiei.

Imagini (3) Data: 14 March 2009 Comentarii (1)

"Rabla" a inghitit peste 90 de milioane de lei in 2008
Noutati-auto

Guvernul a dat 91,4 milioane lei prin programul Rabla de inlocuire a parcului auto vechi

Imagini (1) Data: 16 December 2008 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2059 :: 18.79MB