No SSO cookie
China ar putea deveni numarul unu mondial în ce priveste furnizarea de componente auto
Noutati-auto

China are şanse să devină primul furnizor mondial de componente pentru producătorii auto de talie internaţională, ţinta spre care tinde fiind să livreze extern piese şi subansamble în valoare de 70-100 de miliarde de dolari, a declarat ministrul adjunct al Comerţului, Wei Jianguo, citat de cotidianul China Daily.

Imagini (0) Data: 6 April 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Un nou importator Opel si Chevrolet si-a facut aparitia în piata auto româneasca
Noutati-auto

Union Motors este cel mai nou importator al mărcilor Opel şi Chevrolet care a intrat pe piaţa auto din România, în urma unei investiţii de peste 4 milioane de euro, constând într-un sediu modern ce include birouri, showroom, service şi depozit de piese de schimb, a declarat în exclusivitate pentru www.masini.ro Helmuth Tiderle, director de vânzări al companiei.

Imagini (0) Data: 20 February 2004 Comentarii (0)

Comefin Costesti a fost cumparata de consortiul format din societatile Subansamble Auto Pitesti si Industrie Comert 2000
Noutati-auto

Noii proprietari ai producătorului de piese de schimb Comefin Costeşti sunt societăţile Subansamble Auto S.A. Piteşti şi Industrie Comerţ 2000 Bucureşti, care au achiziţionat, marţi, 97,05% din acţiunile firmei.

Imagini (0) Data: 30 October 2003 Comentarii (0)

Renault si Nissan coopereaza în Europa Centrala
Noutati-auto

Companiile partenere Renault şi Nissan intenţionează construirea unui magazin comun de piese de schimb în Ungaria, care va înlocui magazinele pentru stocuri existente deja în Austria, informează autoactu.com

Imagini (0) Data: 1 July 2003 Comentarii (0)

Valeo deschide prima fabrica din Romania
Noutati-auto

Producatorul francez de piese de schimb pentru autovehicule Valeo a anuntat vineri, 29 noiembrie, ca va incepe procedura de deschidere a primei fabrici la Mioveni, destinata producerii de sisteme de cabluri pentru Dacia.

Imagini (0) Data: 30 November 2002 Comentarii (0)

Paneuro isi majoreaza cu 30% cifra de afaceri
Noutati-auto

Paneuro Trading, unul dintre cei mai importanti importatori de pe piata de piese de schimb pentru autovehicule din Romania, membra a grupului de firme cu acelasi nume, preconizeaza, pentru acest an, o majorare cu aproximativ 30% a cifrei de afaceri, la circa 20 de milioane de dolari, a declarat revistei Masini, Alexandru Chiorean, PR manager al societatii.

Imagini (0) Data: 7 November 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0830 :: 15.11MB