No SSO cookie
Ener1: Accesibilitatea bateriilor Li-on
Noutati-auto

In viitorul apropiat, pretul bateriilor Li-on, cele mai scumpe piese din echipamentul masinilor electrice, ar putea fi redus la jumatate!

Imagini (0) Data: 2 September 2008 Comentarii (0)

BMW & Fiat - Frati de verde
Noutati-auto

Indiferent ca foloseste o platforma Lotus pentru fiorosul Abarth sau asigura piese pentru noul Ford Ka, Fiat nu duce lipsa de parteneri in ultimul timp. Noutatile ne anunta ca ultimul asociat al producatorului italian este compania BMW.

Imagini (2) Data: 31 July 2008 Comentarii (0)

Trei noi acorduri de colaborare intre Fiat si Tata
Noutati-auto

Grupurile Fiat si Tata au anuntat ieri, 25 iulie 2006, semnarea unor acorduri de colaborare industriala pentru producerea de autovehicule, motoare si piese de schimb pentru piata indiana si pentru export.

Imagini (0) Data: 26 July 2006 Comentarii (0)

Aro se vinde pe bucati: pentru inceput, creantele de 1,5 mil. euro
Noutati-auto

Amrom Automotive intentioneaza sa achite datoriile uzinei Aro Campulung, urmand sa inchirieze si, ulterior, sa cumpere Fabrica de Piese

Imagini (0) Data: 21 July 2006 Comentarii (0)

Plasticul absorbant salveaza vieti
Noutati-auto

Noua tehnologie a plasticului absorbant pentru Suv-uri si utilitare va salva vieti si va reduce serios ranile provocate de accidente, afirma o firma englezeasca producatoare de piese de schimb.

Imagini (0) Data: 29 June 2006 Comentarii (0)

Honda Motors recheama 561.594 vechicule cu defecte la aprindere
Noutati-auto

Honda Motors recheama 561.594 vechicule din 3 modele diferite pentru a inlocui anumite piese de la aprindere.

Imagini (0) Data: 15 June 2006 Comentarii (0)

Automobilele ieftine, ca Logan, reprezinta o sursa de crestere pentru Bosch
Noutati-auto

Autoturismele ieftine, precum Dacia Logan, si regiunile in curs de dezvoltare, ca Europa de Est, China si India, reprezinta surse importante de crestere pentru Bosch, cel mai mare furnizor mondial de piese auto.

Imagini (0) Data: 7 March 2006 Comentarii (0)

Productia de subansamble pentru Dacia Logan atrage firmele internationale
Noutati-auto

Mai mulţi furnizori de subansamble auto care nu sînt parteneri tradiţionali ai grupului Renault, cum ar fi divizia europeană a Ford, doresc să producă piese pentru modelul Logan, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe, citat de agenţia MEDIAFAX.

Imagini (0) Data: 19 July 2004 Comentarii (0)

Expozitia Mythos Italia s-a deschis la Prisma 2
Noutati-auto

În perioada 24 iunie - 4 iulie 2004 se desfăşoară la Romexpo „Mythos Italia”, prima expoziţie de design dedicată Italiei. „Mythos Italia”, o veritabilă vitrină a creativităţii italiene, va prezenta în premieră în România unele dintre cele mai spectaculoase piese de design de provenienţă italiană, de la maşini de colecţie şi prototipuri realizate de designeri cunoscuţi în toată lumea, la bolizi de Formula 1, colecţii de îmbrăcăminte, marochinărie, accesorii, parfumuri şi bijuterii.

Imagini (0) Data: 25 June 2004 Comentarii (0)

Mythos Italia: The Ferrari Show
Noutati-auto

În perioada 18 iunie - 4 iulie 2004 se desfăşoară la Romexpo „Mythos Italia”, prima expoziţie de design dedicată Italiei. „Mythos Italia”, o veritabilă vitrină a creativităţii italiene, va prezenta în premieră în România cele mai spectaculoase piese de design de provenienţă italiană, de la maşini de colecţie şi prototipuri realizate de designeri cunoscuţi în toată lumea, la bolizi de Formula 1, colecţii de îmbrăcăminte, marochinărie, accesorii, parfumuri şi bijuterii.

Imagini (0) Data: 28 May 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1375 :: 18.88MB