No SSO cookie

Payen devine marca expert in etansare

voteaza
(0/ 0)
Payen devine marca expert in etansare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania de piese auto Federal Mogul anunta ca va repozitiona marca Payen ca o marca expert in etansare iar marca Goetze va fi reorientata pentru a deservi doar aplicatii germane de motoare si vehicule.

 
 

Federal-Mogul Corporation lanseaza un program extins de repozitionare a marcii, care va oferi clientilor Aftermarket o gama semnificativ mai larga de piese de etansare cu calitate OE, prin intermediul respectatei marci a companiei, Payen. In acelasi timp, gama Goetze de piese de schimb pentru etansare a Federal-Mogul va fi reorientata pentru a deservi doar aplicatii germane de motoare si vehicule.

 

Initiativa, ce va incepe in luna octombrie, extinde conceptul de succes al Federal-Mogul, „Marci Expert”, la categoria piese de etansare. in anul 2009, compania si-a repozitionat multiplele game de piese pentru motor sub cele patru marci pentru motoare – AE, Glyco, Goetze si Nural – cele mai cunoscute pentru pozitia de top pe piata OE (Original Equipment) si pentru tehnologiile de clasa mondiala in domeniul pieselor Aftermarket. Marca Payen va deveni cea de-a cincea Marca Expert, acoperind intreaga categorie de etansare si, practic, orice aplicatie intalnita in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

 

Acest program, ca si in cazul repozitionarii marcilor noastre de piese de motor, va oferi clientilor o gama de piese de etansare semnificativ mai larga si mai bogata, eliminand in acelasi timp suprapunerea inutila dintre marci”, a spus Mark Whitehead, Director de Marketing Produse Motor si Etansare, Global Aftermarket - Federal-Mogul Europe, Middle East and Africa. „Produsul pentru fiecare aplicatie va ramane acelasi si va continua sa reflecte pozitia de varf ocupata de Federal-Mogul in calitate de furnizor OE (Original Equipment) de garnituri, simeringuri, piese pentru motor si accesorii de calitate superioara”.

 

Pe langa acoperirea mai mare, programul de repozitionare pentru etansare va permite Federal-Mogul sa accelereze lansarea de produse noi pentru aplicatii asociate celor mai recente modele, sa creasca disponibilitatea produselor, sa imbunatateasca si sa simplifice prezentarea produselor sale in cataloage si sa ajute distribuitorii sa elimine piese duplicate, oferite in prezent si de marca Payen si de marca Goetze, potrivit domnului Whitehead.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1496 :: 17.78MB