No SSO cookie

Premiere la piese si accesorii si echipamente service la SIAB

voteaza
(0/ 0)
Premiere la piese si accesorii si echipamente service la SIAB
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Salonul Internaţional al Automobilului Bucureşti a adus în premieră, pe lângă autovehicule, şi numeroase accesorii şi piese de schimb, anvelope, jante şi instalaţii pentru service-uri auto.

 
 
[poza1s]Astfel compania Boissigny Impex a adus pe piaţa românească jante auto marca ATP, de tip Inox, pentru autoturisme şi Magnum pentru vehiculele tip SUV. În plus, firma a mai importat în premieră şi blocuri optice şi de semnalizare ale firmei germane MHW Car Dynamics, între care se se află şi renumitele stopuri Lexus. Pirelli a venit pe piaţa românească cu mai multe tipuri de anvelope şi noi profiluri de anvelope. Ca premiere enumerăm noul profil Pirelli P7, anvelopele Pirelli P Zerro Rosso/Nero şi Pirelli Scorpion Zero, anvelopa Pirelli Scorpion Streat pentru automobile de teren, noile profile FR25 şi TR25 pentru camioane şi carosabil normal, FG85 şi TG85, pentru camioane, carosabil on şi off road. [poza2s]Michelin a lansat cu ocazia SIAB 2003, noua gamă de anvelope Michelin Energy 3, care este un produs de vară etalon pentru rezistenţa mică la rulare. Gama asigură rezistenţă la acvaplanare laterală şi longitudinală, precum şi economie de combustibil. Tot de la compania franceză, piaţa internă s-a îmbogăţit cu anvelopele Michelin Pilot Sport 2, care sunt o gamă de vară, cu profil sport, de înaltă performanţă, proiectată în colaborare cu cei mai prestigioşi constructori de automobile sport. Michelin a mai lansat şi Pilot Alpin 2, care este o anvelopă de iarnă absolut inovatoare, adaptată la orice condiţii de drum. La capitolul accesorii, compania Rădăcini a prezentat mai multe modele Daewoo la care le-au fost montate mai multe tipuri de trape. Modelul Matiz a fost echipat cu trapă armonică, cu deschidere comandată electronică, fabricată de Webasto. Nubira Wagon dispune de trapă dublă, huse şi covoraşe Michael S şi sisteme de încălzire Webasto. În zona de echipamente service, la SIAB se pot vedea şi accelerometre importate de la firma britanică TurnKey Instruments, destinate instalaţiilor de frânare ale autovehiculelor, dispozitivul de curăţat injectoare cu ultrasunete 4040 Carbon Zapp sau standul de redresat caroserii Leader Bench 6000/500A. În plus, în această zonă se mai găsesc noile sisteme de vopsire Standox Standohyd, cu vopseluri bazate pe apă, cabina de vopsit Gamma, de la Saima, Italia, precum şi un aparat destinat dejantării şi montării anvelopelor de autovehicule şi motociclete, denumit Artiglio Master şi produs de Corghi, Italia, de asemenea în premieră în România.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1834 :: 22.09MB