No SSO cookie

Dacia a inaugurat Centrul de Piese de Schimb

voteaza
(0/ 0)
Dacia a inaugurat Centrul de Piese de Schimb
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Dacia Piteşti a inaugurat, luni, Centrul de Piese de Schimb, o investiţie de 7 milioane de euro, care permite clienţilor să dispună de piese de schimb de origine, informează un comunicat al companiei, remis www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Acest obiectiv ocupă o suprafaţă totală de 47.700 metri pătraţi, din care 14.000 metri pătraţi sunt acoperiţi. Scopul investiţiei constă în regruparea activităţilor asociate distribuţiei pieselor de schimb de origine şi accesoriilor mărcii Dacia, pentru a asigura o fluidizare a circulaţiei reperelor în reţeaua comercială.
Centrul este dotat cu echipamente de stocare (platforme pe trei nivele, containere), utilaje de manipulare (elevatoare şi materiale diverse) şi mijloace informatice dintre cele mai moderne.
Centrul de Piese de Schimb este situat la Bradu, comună aflată în imediata apropiere a oraşului Piteşti. Acest amplasament, la o distanţă convenabilă de uzina de la Mioveni, permite o aprovizionare rapidă.
La acest avantaj se adaugă accesul direct la două axe rutiere majore (drumul naţional Piteşti - Craiova şi autostrada spre Bucureşti) precum şi proximitatea Vamei Piteşti.
Centrul de Piese de Schimb are aproximativ 80 de angajaţi, iar 60 dintre aceştia sunt operatori şi desfăşoară activităţi de recepţie, stocare inventar, control calitativ şi cantitativ, pregătire a comenzilor şi expediere. Serviciul administrativ cuprinde 20 de persoane responsabile de relaţiile cu clienţii, de aprovizionare şi de gestiunea stocurilor.
În ceea ce priveşte stadiul de realizare a modelului Dacia X90, care urmează să fie lansat în trimestrul patru al anului viitor, Constantin Stroe, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Dacia, a declarat site-ului www.masini.ro că se află in faza prototipului industrial, împreună cu doua variante ale sale, confirmând spusele preşedintelui grupului Renault, Louis Schweitzer.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1900 :: 22.09MB